Wie zijn wij

Over BLOY Institute

BLOY Institute (voorheen KNAP Skincare) is opgericht door Lindsay van der Looij. Sinds eind mei 2020 worden de behandelingen op het gebied van anti aging, huidverbetering en de lichaamsbehandelingen van KNAP Skincare voortgezet onder de naam BLOY Institute. Voor de injectable en B-behandelingen is BLOY een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch arts van Nederland; Drs Fred T.M. Tjan.

BLOY is dé boutique kliniek in Amsterdam-Zuid op de Willemsparkweg voor effectieve huidverjongende en huidverbeterende behandelingen. Iedere cliënt start met een uitgebreide skin check en krijgt een geheel persoonlijk behandelplan. Elke huid is anders en dat vraagt om een specifieke aanpak qua behandelingen, skincare producten voor thuis en de samenstelling van de juiste supplementen.

Bij BLOY Institute werken we met krachtige behandelingen die in de diepere huidlagen werken om maximale vertraging in huidveroudering te realiseren. Daarnaast werken we met semi-medische producten voor maximaal resultaat. Onze behandelingen en producten hebben allemaal als doel om de huid zelf aan het werk te zetten. Dit om celdeling en collageenaanmaak te boosten zodat de huid zichzelf effectief kan regenereren.

De eigenaresse Lindsay van der Looij heeft zelf meer dan 15 jaar als huidspecialiste gewerkt. In haar periode als huidspecialiste heeft ze tevens vele BN’ers behandeld die inmiddels vaste klant zijn geworden in de kliniek. De afgelopen 9 jaar was Lindsay mede eigenaresse van KNAP Institute in Amsterdam. Daarnaast heeft ze in het verleden voor diverse skincare merken als accountmanager ervaring opgedaan.

Naast BLOY Institute, heeft Lindsay haar eigen, luxe anti-aging merk LABAREAU opgericht. Haar missie is om de wereld de meest exclusieve, krachtigste anti-aging skincare producten te bieden, die bestaan uit een zeer hoge concentratie van (actieve) ingrediënten en de beste kwaliteit van zorgvuldig geselecteerde extracten. Om dat te realiseren, bundelde ze haar krachten met een zeer gerespecteerd team van wetenschappers en biochemici. Met LABAREAU brengt de skincare guru het beste van twee werelden samen: de kracht van praktijkervaring, dat wordt ondersteund door de wetenschap.

Zo lang ze zich kan herinneren heeft ze ontzettend veel interesse in huidverjonging en alles wat daar bij komt kijken. Ze volgt jaarlijks vele cursussen en ze bezoekt internationale beurzen om altijd op de hoogte te blijven betreft de nieuwste innovaties op het gebied van huidverbetering. Zowel in haar huidige rol als eigenaresse van BLOY Institute als tijdens haar tijd als mede eigenaresse van KNAP Institute leert ze iedere dag bij op het gebied van uiterlijke verzorging en schoonheid. Naast haar eigen kennis verbreden zorgt ze ervoor dat haar team ook goed is opgeleid. Het team wordt namelijk onder haar leiding dagelijks geïnspireerd om zichzelf te blijven ontwikkelen. Klanten kunnen er dus van uitgaan dat het team optimale kennis bevat van de nieuwste innovaties op het gebied van huidverjongende en huidverbeterende behandelingen.

Afspraak maken
Lindsay van der Looij | BLOY Institute Amsterdam
De winkel

Onze winkel

We zijn gevestigd op de Willemsparkweg.  U kunt onder andere terecht voor de innovatieve Radio Frequency behandelingen binnen het zogenaamde ´Venus Concept´, Icoone Laser behandelingen (mechanische bindweefsel massage) en Ultrasound HIFU behandelingen. Tevens bieden we een ruim assortiment aan peelings en facials en kunt u terecht voor hoog kwalitatieve skincare producten voor thuis en luxe cosmetica artikelen.

BLOY Institute
Willemsparkweg 168, Amsterdam
020 854 51 61

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

Onze merken