Skip to main content

Bloy Institute

BLOY Institute is opgericht door Lindsay van der Looij. Sinds eind mei 2020 worden de behandelingen op het gebied van anti aging, huidverbetering en de lichaamsbehandelingen van KNAP Skincare voortgezet onder de naam BLOY Institute. Voor de injectable en B-behandelingen is BLOY een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch arts van Nederland; Drs Fred T.M. Tjan.

Maak een afspraak

BLOY is dé boutique kliniek in Amsterdam en Eindhoven voor effectieve huidverjongende en huidverbeterende behandelingen. Iedere cliënt start met een uitgebreide skin check en krijgt een geheel persoonlijk behandelplan. Elke huid is anders en dat vraagt om een specifieke aanpak qua behandelingen, skincare producten voor thuis en de samenstelling van de juiste supplementen.

Bij BLOY Institute werken we met krachtige behandelingen die in de diepere huidlagen werken om maximale vertraging in huidveroudering te realiseren. Daarnaast werken we met semi-medische producten voor maximaal resultaat. Onze behandelingen en producten hebben allemaal als doel om de huid zelf aan het werk te zetten. Dit om celdeling en collageenaanmaak te boosten zodat de huid zichzelf effectief kan regenereren.

Ontmoet Daisy van der Looij, de drijvende kracht achter Bloy Institute Eindhoven! Jarenlang heeft ze met passie haar eigen onderneming gerund, trouw aan haar roots in het warme Brabant. Terwijl haar zus Lindsay altijd droomde van een avontuur in Amsterdam, koos Daisy voor het vertrouwde.

Op 1 april 2024 openden Daisy en Lindsay met enthousiasme de deuren van Bloy Institute in Eindhoven. Het voormalige pand van Agua Skin Institute is nu hun thuisbasis op het gezellige Wilhelminaplein. Met hun onweerstaanbare mix van expertise, ongeëvenaarde passie en de warmte van Brabantse gastvrijheid, biedt Bloy Institute Eindhoven een scala aan topklasse behandelingen voor het lichaam, huidaandoeningen en huidverjonging.

 

Naast BLOY Institute, heeft Lindsay haar eigen, luxe anti-aging merk LABAREAU opgericht. Haar missie is om de wereld de meest exclusieve, krachtigste anti-aging skincare producten te bieden, die bestaan uit een zeer hoge concentratie van (actieve) ingrediënten en de beste kwaliteit van zorgvuldig geselecteerde extracten. Om dat te realiseren, bundelde ze haar krachten met een zeer gerespecteerd team van wetenschappers en biochemici. Met LABAREAU brengt de skincare guru het beste van twee werelden samen: de kracht van praktijkervaring, dat wordt ondersteund door de wetenschap.

Amsterdam

We zijn gevestigd op de Willemsparkweg.  U kunt onder andere terecht voor de Kim Kardashian oftewel de Fotona 4D behandeling, de EM Tight Duo en de SkinPen. Tevens bieden we een ruim assortiment aan peelings en facials en kunt u terecht voor hoog kwalitatieve skincare producten voor thuis en luxe cosmetica artikelen.

BLOY Institute Amsterdam
Willemsparkweg 168, Amsterdam
020 854 51 61

Openingstijden:
maandag 09.00-18.00
dinsdag 09.00-21.00
woensdag 09.00-18.00
donderdag 09.00-21.00
vrijdag 09.00-18.00
zaterdag 09.00-18.00
zondag gesloten

Eindhoven

We zijn gevestigd op het Wilhelminaplein in het gezellige Eindhoven.  U kunt onder andere terecht voor de fijnste LABAREAU Facials, massages en manicure/pedicute. Ook kunt u terecht voor hoog kwalitatieve skincare producten voor thuis en luxe cosmetica artikelen.

BLOY Institute Eindhoven
Wilhelminaplein 17, Eindhoven
+31 (0)40 760 01 79

Openingstijden:
maandag 09.00-18.00
dinsdag 09.00-20.00
woensdag 09.00-20.00
donderdag 09.00-20.00
vrijdag 09.00-20.00
zaterdag 09.00-17.00
zondag gesloten