Skip to main content

Behandelingen wallen wegwerken

Veel mensen hebben last van wallen en krijgen daardoor een vermoeide blik. Om uw stralende en frisse blik weer terug te krijgen kunt u voor de volgende behandelingen kiezen;

FillerbehandelingCold laserVenus Legacy MP2Icoone FaceQMSFotona4D®

Wallen wegwerken bij BLOY Institute

‘’Slecht geslapen?’’. Wallen onder uw ogen kunnen een vermoeide blik geven. Toch is vermoeidheid niet de enige oorzaak van wallen. Wallen onder ogen zijn een veel voorkomend probleem. Bij BLOY Institute helpen wij u graag met het behandelen van uw wallen. Boek nu een huidanalyse en ontdek welke behandeling bij u past.

Hoe ontstaan wallen?

Wallen en donkere kringen onder de ogen worden vaak door elkaar gehaald. Met wallen bedoelen we de ‘zakjes’ die ontstaan als er teveel vocht, vet of huid ophoopt onder de ogen. Er zijn verschillende oorzaken van wallen; onvoldoende slaap, vochtarme huid, roken, teveel alcohol of cafeïne, ongezond voedingspatroon, stress en huidveroudering. Donkere kringen worden veroorzaakt door bloedvaatjes die door de huid heen zichtbaar zijn en hebben dus niet zozeer met bovenstaande oorzaken te maken.

Wallen behandeling met fillers

Wilt u er niet meer vermoeid uitzien door uw wallen? Dan kunt u de wallen behandelen met fillers. Met het hyaluronzuur wordt het volumetekort opgevuld waardoor de wallen niet meer zichtbaar zijn. Hyaluronzuur wordt na ongeveer 6 tot 8 maanden automatisch afgebroken door uw lichaam waarna u de behandeling kunt herhalen. De resultaten van een fillerbehandeling zijn direct zichtbaar.

Wallen behandeling met Cold Laser

Vochtwallen kunnen goed behandeld worden met de Cold Laser techniek. Het is een effectieve en pijnloze manier om van uw wallen af te komen. Bij de cold laser behandeling wordt gebruik gemaakt van lichtenergie. De energie die wordt afgeven door de laser zorgt ervoor dat de cellen nieuwe energie krijgen waardoor de huid steviger wordt en wallen verdwijnen. Om het beste resultaat te realiseren, is het aan te raden om de behandeling in kuurvorm te nemen.

Wallen behandeling met Venus Legacy MP2

De Venus Legacy MP2, die werkt met radiofrequentie en elektromagnetische impulsen, is een revolutionair toestel, dat helpt de huid te verstevigen en te verstrakken en het stimuleert de aanmaak van collageen. De techniek werkt van binnenuit en heeft een langdurig effect.

Wallen behandeling met Icoone

Icoone zorgt voor een strakkere huid en minder rimpels. De Icoone techniek voert een diepe mechanische bindweefselmassage uit waardoor de fibroblasten en bloedcirculatie wordt gestimuleerd. De fibroblasten maken collageen en elastine aan waardoor de huid stevig wordt, en rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar worden.

Wallen behandeling met QMS

QMS is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om uw huid weer op te vullen van binnenuit met collageen. Het resultaat van deze behandeling is een frisse, volle en stralende huid zonder wallen. Wist u dat BLOY Institute één van de 19 beauty salons in Nederland is, die bevoegd is om met QMS Medicosmetics te mogen werken?

Afspraak maken wallen behandeling

Bent u op zoek naar een passende behandeling voor het wegwerken van uw wallen? Boek dan een afspraak voor één van de bovenstaande behandelingen. Wilt u liever eerst een huidanalyse inplannen of wilt u meer informatie over de behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Wallen behandeling met Fotona4D®

Fotona4D® is een baanbrekende laserbehandeling die een unieke combinatie van twee laser golflengten gebruikt om 4 verschillende “lagen” van de huid te behandelen. Hiermee wordt de huid sterk verstrakt waardoor je een jongere uitstraling krijgt. Met deze behandeling krijg je het effect van een facelift, maar dan zonder operatie.

winkel-binnenzijde-BLOY
Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken