Skip to main content

Resultaten van Bloy

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid steeds meer stevigheid en elasticiteit. Bouwstenen als collageen en elastine worden minder en intrinsieke (genetisch) en extrinsieke (UV) photoaging zorgen ervoor dat de huid (sneller) verouderd. Om dit proces zoveel mogelijk te vertragen is een optimale huidconditie aan de hand van zowel productgebruik als behandelingen en een gezonde levensstijl van groot belang!

Deze exclusieve facial geeft de huid meer volume, diepere hydratatie en een glow. De behandeling wordt uitgevoerd met de producten van het exclusieve, anti-aging merk LABAREAU. Ook worden er twee unieke maskers aangebracht voor extra hydratatie. De producten van LABAREAU worden met behulp van een zuurstof apparaat dieper de huid in gebracht. Een krachtige oxygen boost voor de huid, ideaal voor een mooie glow.

Mooi verouderen en een jeugdige uitstraling behouden, dit zijn de principes van een full face treatment. Deze cliënt heeft gekozen voor een full face behandeling met Restylane. Het resultaat is een natuurlijke look, de cliënt oogt uitgerust en fris.

Een frisse en een natuurlijke uitstraling behouden, dit zijn de principes van een full face treatment. Deze cliënt heeft gekozen voor een combinatiebehandeling met verschillende injectables, waaronder Sculptra en Restylane. Deze cliënt is behandeld door cosmetisch arts Amber Zegveld, zij is iedere vrijdag aanwezig bij BLOY Institute.

Mooi verouderen en een jeugdige uitstraling behouden, dit zijn de principes van een full face treatment. Deze cliënt heeft gekozen voor een full face behandeling met Restylane. De filler zorgt voor een verfijnend effect op de huid, tevens zijn haar rimpels en lijntjes opgevuld.

Deze cliënt heeft haar fronsrimpel laten behandelen met een Restylane filler. De fijne en grove lijntjes zijn opgevuld en het gelaat oogt frisser.

Venus Viva

Deze cliënten hebben gekozen voor een Venus Viva behandeling. Deze behandeling zet het lichaam aan tot het herproduceren van collageen. Het resultaat is een zichtbare verbetering in de gezichtscontouren en een strakkere kin.

Sculptra

Sculptra is een filler die bestaat uit 100% biologisch afbreekbaar polymelkzuur. Deze filler stimuleert het lichaam tot collageen aanmaak, waardoor u meer volume krijgt op de geïnjecteerde plek. Het resultaat is een voller, verfijnder, en jeugdiger gelaat.

Icoone Laser

Deze cliënten hebben gekozen voor een Icoone Laser behandeling. Met deze nieuwste methode wordt een intensieve en non-invasieve mechanische ‘massage’ aan het bindweefsel afgegeven en hierdoor stimuleert het ons alveolaire netwerk. Het resultaat is een zichtbare versteviging van de huid.

Venus Legacy

Deze cliënten hebben gekozen voor een Venus Legacy behandeling. De radiofrequentie van de Venus Legacy geeft de huid een liftend effect en de magnetische pulsen zorgen voor verstrakking van de huid.

Restylane

Restylane is een zeer veilige filler. Deze filler herstelt het volume van de huid, verbetert de structuur en vult rimpels op.

Bij deze cliënt zijn de fijne en grove lijntjes opgevuld en is het gezichtsvolume mooi hersteld. Het resultaat is een frissere look en een fraaiere huid.

Deze cliënt heeft gekozen voor een combinatiebehandeling met Restylane. Het resultaat is een frissere look en een fraaiere huid.

Deze cliënt heeft gekozen voor een Restylane Skinboosters behandeling. Deze behandeling past micro-injecties van hyaluronzuur toe om de huid natuurlijk en diep te hydrateren. Ook herstelt de behandeling de hydrobalans van de huid met als resultaat een soepel en egaal gelaat.

Deze cliënt heeft gekozen voor een combinatiebehandeling met Restylane. Het resultaat is een frissere look en een fraaiere huid.

QMS Anti Aging Facial

QMS Medicosmetics is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer op te vullen met collageen. Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat we gebruik maken van injectietechnieken. Auteur foto links: Ine Waards. Auteur foto rechts: Lindsay van der Looij.

Lip volume

Deze cliënt heeft gekozen voor een behandeling met Restylane Lip Volume. Deze filler optimaliseert de vorm van de lippen op een natuurlijke wijze en geeft de cliënt een natuurlijke look.

Obagi Blue Peel Radiance

De Obagi Blue Peel Radiance is een zachte maar effectieve peel. De Obagi Blue Peel Radiance verwijdert dode huidcellen en stimuleert de huidvernieuwing. Het resultaat is een gladdere, frissere en verfijndere en jonger uitziende huid.

Obagi Blue Peel

De Obagi Blue Peel is een zachte maar effectieve peel. De Obagi Blue Peel verwijdert dode huidcellen en stimuleert de huidvernieuwing. Het resultaat is een gladdere, frissere, en verfijndere huid.

Heeft u last van acne? Kenmerkend door een onzuivere huid met rode bultjes, wondjes, (onderhuidse) ontstekingen, witte kopjes en mee-eters? Acne is, een van de meest voorkomende, multifactoriële huidaandoening van de talgklierfollikels. Verschillende factoren die invloed hebben op acne zijn bijvoorbeeld; hormonen, stress, voeding, verkeerde make-up en verzorgingsproducten en medicijngebruik.

Deze cliënten hebben gekozen voor een peeling behandeling van PCA Skin, in combinatie met het gebruik van PCA Skin producten.

Het resultaat is een egalere en zuivere huid. De poriën zijn minder zichtbaar en de roodheid is afgenomen.

Het resultaat is een egalere en zuivere huid. De poriën en de acne littekens zijn minder zichtbaar geworden.

na een beschadiging van de huid zorgt de wondgenezing voor het herstel daarvan. Verstoring van deze wondgenezingsprocessen kan leiden tot een klinisch zichtbaar litteken. Deze kan als cosmetisch of fysisch (verkleving) storend ervaren worden.

Deze cliënten hebben gekozen voor een SkinPen behandeling. Dit is een medische vorm van microneedling. Het verbetert de huid bij onder andere acne littekens en een grove huid. Het resultaat bij de cliënten is een egalere huidteint en een vermindering van acne.

hyperpigmentatie ofwel de toename van pigment gaat in de meeste gevallen over melanine. Een kleurverandering van de huid variërend van lichtbruin tot zwart of zelfs blauw tot blauwgrijze kleur. De toename van de hoeveelheid melaninepigment kan door verschillende factoren ontstaan. Expositie aan zonlicht/UV-straling lijkt een provocerende rol te hebben in het opkomen/groter worden van pigmentatie. Andere triggers zijn medicatie, wisselende hormoonspiegels en beschadigingen aan de huid.

De ME-line pakt hardnekkige hyperpigmentatie aan en zorgt ervoor dat het gelaat egaler wordt en minder pigmentatie vertoont. Na 1 maand merkt u ongeveer 50% vermindering van de pigmentvlekken en de huidconditie zal beter zijn. Na 4 maanden kunnen we stellen dat het pigment grotendeels weg zal zijn.