Skip to main content

Vergoedingen Zorgverzekeraar

In het nieuwe jaar worden acnebehandelingen, laserbehandelingen, littekenbehandelingen én camouflagetherapie in het gezicht vergoed. Bij sommige zorgverzekeraars worden pigmentlaserbehandelingen in het gezicht ook vergoed.

Vergoedingen voor behandelingen

Heeft u een aanvullende verzekering? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een vergoeding voor bepaalde behandelingen van BLOY Institute. Hieronder treft vindt u de behandelingen, die in aanmerking komen voor een eventuele vergoeding.

Vergoeding voor couperose

Couperose is een erg vervelende huidaandoening. Om couperose te behandelen kunt u gebruik maken van de couperose behandeling, die overigens gedeeltelijk of volledig vergoed wordt door verschillende verzekeraars. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een vergoeding voor de couperose behandeling, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Vergoeding voor littekens

Heeft u last van (acne)littekens in het gezicht? De huidverbeterende behandeling ‘Skinpen’ wordt wellicht vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. In sommige gevallen is een doorverwijzing van een huisarts of specialist vereist en moet de behandeling door een BIG-erkende therapeut uitgevoerd worden, zoals onze medewerkers bij BLOY Institute. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor meer informatie.

Vergoeding voor acne

Wilt u af van acne en wilt u weten of een behandeling wordt vergoed door uw zorgverzekeraar? Bij een aantal zorgverzekeraars komt u in aanmerking voor een vergoeding wanneer u een aanvullende verzekering heeft. Vaak heeft u wel een doorverwijzing van uw huisarts nodig. Wilt u direct een afspraak maken voor een acnebehandeling bij BLOY Institute? Klik dan hier.

Vergoeding voor camouflagetherapie

Camouflagetherapie is een vorm van huidtherapie die ingezet kan worden om verschillende huidaandoeningen te camoufleren, zoals littekens, pigmentvlekken en spataderen. Bij BLOY maken we gebruik van de camouflerende producten van Oxygenetix. Het is vaak een behandeling met een tijdelijk effect. Camouflagetherapie wordt vanuit de aanvullende zorgverzekering door verschillende zorgverzekeraars gedeeltelijk of volledig vergoed. Neem contact op met uw zorgverzekeraar of bekijk uw polisvoorwaarden om na te gaan of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Vergoeding voor peelingbehandelingen

Peelingbehandelingen kunnen ingezet worden voor het behandelen van verschillende huidaandoeningen. Denk bijvoorbeeld aan littekens, maar ook aan acne en pigmentvlekken. Een aantal zorgverzekeraars vergoeden peelings vanuit de aanvullende zorgverzekering. In sommige gevallen kan uw zorgverzekeraar om een doorverwijzing van de huisarts vragen. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de voorwaarden van een vergoeding voor peelingbehandelingen.

Vergoeding voor pigmentvlekken

Heeft u last van pigmentvlekken op het lichaam of het gezicht? Dan zijn er een aantal behandelingen die (deels) in aanmerking komen voor een vergoeding door een aantal zorgverzekeraars. De behandelingen die in aanmerking komen voor een vergoeding zijn:

Pigmentvlekken behandeling
ME LINE behandeling
Laserbehandeling
Obagi blue peel
PCA retinol behandeling

Wilt u meer informatie over de vergoedingen? Bekijk dan uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken