Werken bij BLOY Institute

Schoonheidsspecialist

BLOY Institute (voorheen KNAP Skincare) in Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste allround Schoonheidsspecialist!

Wil jij ervaring opdoen als Schoonheidsspecialist in het leukste team van Amsterdam?
Dan is deze functie je wellicht op het lijf geschreven!

Over BLOY Institute

BLOY Institute is een ambitieuze kliniek in Amsterdam Oud-Zuid waarin gewerkt wordt volgens de nieuwste bewezen technieken op het gebied van huidverbetering. Het team bestaat uit hoogwaardige schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en cosmetisch artsen die samen een totaalaanpak bieden. Dagelijks worden cliënten op weg geholpen naar een prachtig gezonde huid.

Wat ga je doen?

In de rol van Schoonheidsspecialist voer je huidverbeterende behandelingen uit en stel jij voor jouw cliënten een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op.

De behandelingen die je onder andere zult gaan uitvoeren zijn peelings, cold laser behandelingen, microneedling behandelingen en anti-aging behandelingen. Daarnaast is het jouw taak om de klant optimaal te begeleiden en informeer je jouw klanten proactief over het gehele producten- en dienstenpakket van BLOY Institute.

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Je hebt een diploma Schoonheidsspecialist op zak (voorkeur voor niveau 4 diploma);
  • Je bent georganiseerd en ambitieus en streeft altijd naar het best mogelijke resultaat;
  • Jouw belangrijkste persoonskenmerken zijn sociaal, gastgericht, representatief en flexibel voor wat betreft inzetbaarheid;
  • Je aarzelt niet om gebruik te maken van je commerciële verkooptechnieken;
  • Je bent woonachtig in Amsterdam of omgeving.

Wat bieden we jou

Wij bieden een mooie functie aan met doorgroeimogelijkheden in een enthousiast team. Je krijgt de kans om dagelijks met de meest innovatieve behandelingen en producten te werken en jezelf verder te ontwikkelen als Schoonheidsspecialist. Daarnaast zul je regelmatig trainingen volgen.
Spreekt de functie van Schoonheidsspecialist je aan? Mail je cv en motivatie naar: lisa@bloyinstitute.com. Heb je nog vragen over BLOY of over de vacature, bel ons gerust. Ons telefoonnummer is: +31 (0)20 854 51 61

Solliciteren