Skip to main content
Werken bij BLOY Institute

Huidtherapeut

BLOY institute (voorheen KNAP skincare) in Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste en ervaren Huidtherapeut.

Over BLOY Institute

BLOY Institute is een ambitieuze kliniek in Amsterdam Oud-Zuid waarin gewerkt wordt volgens de nieuwste bewezen technieken op het gebied van huidverbetering. Het team bestaat uit hoogwaardige schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en cosmetisch artsen die samen een totaalaanpak bieden. Dagelijks worden cliƫnten op weg geholpen naar een prachtig gezonde huid.

Wat ga je doen?

In de rol van Huidtherapeut ga je onder andere de volgende behandelingen uitvoeren; pigment behandelingen, acne behandelingen, HIFU behandelingen, laser behandelingen en diverse peelings. Daarnaast is het jouw taak om de klant optimaal te begeleiden vanaf de intake tot en met het evalueren van het eindresultaat en het uitwerken van klantreviews.

Tevens informeer je jouw klanten proactief over het gehele producten- en dienstenpakket van BLOY institute

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Je hebt een HBO diploma Huidtherapie op zak;
  • Je bent georganiseerd en ambitieus en streeft altijd naar het best mogelijke resultaat;
  • Jouw belangrijkste persoonskenmerken zijn sociaal, gastgericht en representatief.

Wat bieden we jou

Wij bieden een mooie functie aan met doorgroeimogelijkheden in een BLOY en enthousiast team. Je krijgt de kans om dagelijks met de meest innovatieve behandelingen en producten te werken en jezelf verder te ontwikkelen als Huidtherapeut. Daarnaast zal je regelmatig trainingen volgen.

Is de functie Huidtherapeut iets voor jou? Stuur ons een email met je cv en motivatie naar: lisa@bloyinstitute.com. Heb je nog vragen over BLOY of over de vacature, bel ons gerust. Ons telefoonnummer is: +31 (0)20 854 51 61

Solliciteren