Steelwratjes lichaam behandelen bij BLOY Institute

Heeft u last van steelwratjes op uw lichaam, bijvoorbeeld in de hals of onder uw oksels? Bij BLOY kunt u de volgende behandeling boeken voor het verwijderen van steelwratjes op het lichaam:

Laserbehandeling KTP

Wilt u één van bovenstaande behandelingen boeken? Klik dan hier. Wilt u meer weten over deze behandelingen? Lees dan verder of neem contact met ons op.

De oorzaak van steelwratjes lichaam

Steelwratjes zijn kleine, roze of bruine bobbeltjes op het lichaam die voorkomen vanaf middelbare leeftijd. De wratjes zijn onschuldig maar kunnen cosmetisch storend zijn. Over de oorzaak van de steelwratjes is niet veel bekend. Mogelijke oorzaken zijn overgewicht, diabetes, erfelijkheid en leeftijd. De wratjes zijn niet besmettelijk omdat ze, in tegenstelling tot andere wratjes, niet ontstaan door een virusinfectie maar door een verstoring in het vetweefsel. Stoort u zich aan de steelwratjes op uw lichaam en wilt u deze laten behandelen? Maak dan een afspraak bij BLOY Institute.

Steelwratjes lichaam behandelen met Laserbehandeling KTP

Steelwratjes op het lichaam kunnen goed behandeld worden door middel van de laserbehandeling KTP. De laser verwarmt het wratje waardoor het steelwratje binnen enkele dagen loslaat. In sommige gevallen, bijvoorbeeld wanneer u meerdere steelwratjes heeft, wordt het aangeraden om de laserbehandeling in kuurvorm te nemen. Tijdens de gratis huidanalyse adviseert de huidspecialist hoeveel behandelingen u nodig heeft.

Het resultaat van een behandeling voor steelwratjes lichaam

Na de laserbehandeling waarbij het steelwratje verwarmd wordt, kan er een klein wondje ontstaan. Dit wondje zal helen waardoor er binnen enkele dagen een korstje vormt op het wondje. Probeer zo min mogelijk aan dit korstje te zitten en laat de huid op een natuurlijke manier herstellen. Tip: smeer de huid goed in met een verzorgende crème en SPF. Zodra het wondje genezen is, zult u zien dat de steelwratjes verdwenen zijn.

Een afspraak maken bij BLOY Institute

Heeft u last van steelwratjes op uw lichaam en wilt u deze graag laten verwijderen? Maak een afspraak voor een gratis huidanalyse. Heeft u na het lezen van deze pagina toch nog vragen over de behandeling? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een email!

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

Onze merken