Steelwratjes behandelen bij BLOY Institute

Stoort u zich aan de steelwratjes in uw gezicht? Kies dan voor een behandeling bij BLOY Institute. Bij BLOY Institute kunt u de volgende behandeling boeken voor het verwijderen van steelwratjes in het gezicht:

Laserbehandeling KTP

Wilt u één van bovenstaande behandelingen boeken? Klik dan hier. Wilt u meer weten over deze behandelingen? Lees dan verder of neem contact met ons op.

De oorzaak van steelwratjes gezicht

Steelwratjes zijn onschuldige huiduitstulpingen in de vorm van bobbeltjes. Het is een veelvoorkomende huidaandoening die kan ontstaan vanaf de middelbare leeftijd. De wratjes voelen vaak ruw aan en kunnen voorkomen in verschillende kleuren (vaak roze of lichtbruin) en grootten op zowel het lichaam als het gezicht. Over de oorzaak is weinig bekend, maar mogelijke factoren zijn erfelijkheid, overgewicht, diabetes, leeftijd en hormoonschommelingen. Veel mensen denken dat de wratjes besmettelijk zijn, maar dit is niet zo. In tegenstelling tot andere wratjes ontstaan steelwratjes niet door virusinfecties maar door een verstoring in het vetweefsel. Wilt u de steelwratjes laten behandelen? Maak dan een afspraak bij BLOY Institute.

Steelwratjes gezicht behandelen met laserbehandeling KTP

Steelwratjes kunnen gemakkelijk en effectief behandeld worden door middel van lasertherapie. Het laserlicht verwarmt het wratje, waarna deze er binnen enkele dagen vanzelf af zal vallen. Het voordeel van een laserbehandeling is dat u er geen littekens aan overhoudt.

Het resultaat van een behandeling voor steelwratjes gezicht

Na de behandeling tegen steelwratjes kan er een klein wondje ontstaan. Tijdens het genezingsproces zal er een korstje op de plek van het wondje komen. Het is belangrijk om niet aan dit korstje te zitten: dit kan namelijk voor littekens zorgen. Bescherm de huid goed met een SPF en laat het natuurlijke genezingsproces zijn gang gaan. Het resultaat is een huid zonder steelwratjes.

Een afspraak maken bij BLOY Institute

Heeft u last van steelwratjes in het gezicht en wilt u deze laten verwijderen? Maak dan een afspraak bij BLOY Institute in Amsterdam voor een gratis huidanalyse of voor één van onze geadviseerde behandelingen. Heeft u nog vragen over de behandeling? Bekijk dan de website of neem contact met ons op.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken