Skip to main content

Slappe huid lichaam behandelen bij BLOY Institute

BLOY Institute biedt een aantal behandelingen die de verslapte huid weer kunnen verstevigen. U kunt kiezen uit de volgende behandelingen om uw huid weer vol en elastisch te maken:

IcooneVenus LegacyBindweefselmassage

Wilt u één van bovenstaande behandelingen boeken? Klik dan hier. Wilt u meer weten over deze behandelingen? Lees dan verder of neem contact met ons op.

De oorzaak van slappe huid lichaam

Een gezonde huid bevat veel collageen en elastine. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van zowel collageen als elastine af en dus ook neemt de elasticiteit van onze huid af. Het gevolg van een afname van deze stoffen in ons lichaam is een slappe en hangende huid. Bij de een verloopt dit verouderingsproces sneller dan bij de ander. Over het algemeen gebeurt dit vanaf het 25ste levensjaar. Factoren die invloed kunnen hebben op dit proces zijn onder andere roken, voeding, zon, genetische bepaling en stress. Er zijn verschillende ingrepen en behandelingen die de slappe huid kunnen verstevigen, bijvoorbeeld massages en behandelingen met producten die het tekort aan collageen aanvullen.

Slappe huid lichaam behandelen met Icoone

Wilt u een slappe huid behandelen zonder dat daar chirurgische ingrepen aan te pas komen? Kies dan voor een behandeling met Icoone. De intensieve, mechanische bindweefseltechniek behandelt de verslapte huid tot op de millimeter op een veilige manier. Doordat de celstofwisseling wordt verbeterd en de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt gestimuleerd, wordt de slappe huid strakker en steviger.

Slappe huid lichaam behandelen met Venus MP2

Bent u op zoek naar een effectieve behandeling voor de slappe huid van het lichaam? Kies dan voor de Venus MP2 behandeling. De Venus MP2 techniek geeft zowel radiofrequentie als magnetische pulsen af waardoor de de aanmaak van collageen gestimuleerd wordt. Deze behandeling heeft een liftend effect en zorgt daarnaast voor versteviging van de huid. De Venus MP2 behandeling geeft het beste resultaat wanneer u deze in kuurvorm neemt.

Slappe huid lichaam behandelen met bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een huidverstrakkende behandeling. Door de stevige massagegrepen verbetert de doorbloeding en wordt de huid aangezet tot celvernieuwing waardoor de huid strakker en gladder wordt. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd waardoor de huid voller wordt.

Het resultaat van een behandeling

Om de slappe huid te verstevigen kunt u gebruik maken van de door ons geadviseerde huidverzorgingsproducten en huidbehandelingen. Voordat u een behandeling boekt of producten koopt is het verstandig om gebruik te maken van de gratis huidscan. Hierdoor kunnen we het probleem goed in kaart brengen en kunnen we u de juiste behandelingen en/of producten adviseren door middel van een persoonlijk behandelplan. Het resultaat van het persoonlijke behandelplan is een stevigere huid.

Afspraak maken bij BLOY Institute

Bent u op zoek naar een effectieve behandeling voor uw slappe huid? Laat u dan tijdens de gratis huidanalyse adviseren door één van onze huidspecialisten en ontdek welke behandeling bij u past. U kunt een afspraak maken via de website of u kunt telefonisch contact met ons opnemen.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken