Skip to main content

Slappe huid gezicht behandelen bij BLOY Institute

Wilt u af van uw slappe huid in het gezicht? Dan zijn er een aantal behandelingen die de verslapte huid kunnen verstevigen. Bij BLOY Institute kunt u kiezen uit de volgende behandelingen om uw huid weer vol en elastisch te maken:

PeelingsVenus MP2Fotona4D®BindweefselmassageLABAREAU Anti AgingSkinpen

Wilt u één van bovenstaande behandelingen boeken? Klik dan hier. Wilt u meer weten over deze behandelingen? Lees dan verder of neem contact met ons op.

De oorzaak van slappe huid in het gezicht

Een gezonde huid bevat veel collageen en elastine. Echter neemt de productie van collageen en elastine, en daarmee ook de elasticiteit van onze huid af naarmate we ouder worden. Het gevolg hiervan is een slappe en hangende huid in het gezicht. Vaak is deze slappe huid terug te zien rondom de hals, bij de oogleden en de wangen. Hoe snel dit verouderingsproces verloopt hangt af van een aantal belangrijke factoren zoals: roken, voeding, blootstelling aan de zon, genetische bepaling en stress. Bij sommige mensen begint het verouderingsproces vanaf hun 25ste levensjaar. Ingrepen en behandelingen kunnen de slappe huid verstevigen.

Slappe huid gezicht behandelen met peelings

Wilt u een slappe huid behandeling zonder chirurgische ingrepen? Kies dan voor een huidverbeterende peeling. Peelings pakken de huid grondig aan en kunnen toegepast worden op de hals, het gezicht en het decolleté. Een peeling is een veilige, snelle en effectieve oplossing voor het verstrakken van de huid.

Slappe huid gezicht behandelen met Venus MP2

De Venus MP2 techniek geeft radiofrequentie en magnetische pulsen af, wat ervoor zorgt dat de aanmaak van collageen gestimuleerd wordt. De behandeling heeft een liftend effect en zorgt voor versteviging van de huid. De Venus MP2 behandeling geeft het beste resultaat wanneer u deze in kuurvorm neemt.

Slappe huid gezicht behandelen met Fotona4D®

Fotona4D® is een baanbrekende laserbehandeling die een unieke combinatie van twee laser golflengten gebruikt om 4 verschillende “lagen” van de huid te behandelen. Hiermee wordt de huid sterk verstrakt waardoor je een jongere uitstraling krijgt. Met deze behandeling krijg je het effect van een facelift, maar dan zonder operatie.

Slappe huid gezicht behandelen met bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een huidverstrakkende behandeling. De stevige massage verbetert de conditie van uw huid, bevordert de doorbloeding en zet aan tot celvernieuwing waardoor de huid strakker en gladder wordt. De bindweefselmassage is erg stevig en kan pijnlijk zijn, maar is bewezen effectief.

Slappe huid gezicht behandelen met LABAREAU anti aging

Het is tijd om je anti-aging skincare naar een ongeëvenaard niveau te tillen met de behandelingen van het revolutionaire LABAREAU. LABAREAU zorgt voor een vermindering van rimpels en fijne lijntjes, evenals kleinere poriën. De huid zal er gladder, voller en steviger uitzien. De exclusieve facials van LABAREAU geven de huid meer volume, diepere hydratatie en een glow. Wilt u een afspraak maken voor een LABAREAU Anti Aging behandeling? Klik dan hier.

Slappe huid behandelen met Skinpen

De microneedling techniek genaamd ‘Skinpen’ maakt kleine kanaaltjes in de gezichtshuid, wat ervoor zorgt dat de huid op een natuurlijke wijze geneest en de aanmaak van elastine en collageen wordt gestimuleerd. De huid neemt na deze behandeling beter de werkzame stoffen op, bijvoorbeeld tegen het verslappen van de huid.

Het resultaat van een behandeling

Om de slappe huid in het gezicht te verstevigen en voller te maken, kunt u gebruik maken van de door ons geadviseerde huidverzorgingsproducten en huidbehandelingen. Voordat wij u behandelen of producten adviseren maken wij een gratis huidscan om het probleem goed in kaart te brengen. Tot slot maken we een persoonlijk behandelplan zodat u precies weet waar u aan toe bent. Het resultaat van de behandelingen is een stevigere huid met een frisse uitstraling.

Afspraak maken bij BLOY Institute

Wilt u de slappe huid in uw gezicht laten behandelen op een veilige en zeer effectieve manier door ervaren huidspecialisten? Maak dan een afspraak bij BLOY Institute in Amsterdam voor een gratis huidanalyse of voor één van onze huidverbeterende behandelingen.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken