De beste schoonheidsspecialist Amsterdam: BLOY Institute

Bent u op zoek naar een schoonheidsspecialist omdat u te maken heeft met storende huidproblemen zoals huidveroudering, acne, pigmentatie of een ander huidprobleem? Dan kunt u terecht bij BLOY Institute. Bij BLOY helpen wij u graag op een professionele en effectieve wijze van uw huidprobleem af.

Wat doet een schoonheidsspecialist

Een schoonheidsspecialist is iemand die zich bezighoudt met het aanbieden van en het adviseren over huidverbeterende schoonheidsbehandelingen voor het lichaam en het gezicht. Het kan hierbij gaan om cosmetische, verzorgende en ontspannende behandelingen. De schoonheidsspecialist in Amsterdam, BLOY Institute, biedt verschillende behandelingen aan op het gebied van huidverbetering. Denk bijvoorbeeld aan peelings, microneedling en laserbehandelingen. De behandelingen zijn geschikt voor onder andere; het verwijderen van acne en mee-eters, het verminderen van pigmentvlekken en littekens en het verjongen van de huid.

Hoe ziet een behandeling bij de schoonheidsspecialist in Amsterdam eruit?

Voordat we beginnen aan een behandeling is het belangrijk om te weten welke behandeling u nodig heeft. Dit doen we door een huidanalyse te maken. De huidanalyse bestaat uit een huidscan en een aantal vragen over uw levensstijl, medicatiegebruik en wensen en behoeften. Door de huidscan krijgen we een beter beeld van uw huid en de behoeften van uw huid waardoor we een persoonlijk behandelplan kunnen opstellen en de juiste behandeling(en) kunnen adviseren.

Tijdens de behandeling reinigen we eerst de huid grondig zodat de producten beter hun werk kunnen doen. Daarna beginnen we met de door u gekozen behandeling. Tot slot wordt uw huid ingesmeerd met een verzorgende dag- of nachtcrème.

Hoe vaak moet ik naar de schoonheidsspecialist Amsterdam

Een vraag die wij regelmatig horen is: ‘’Hoe vaak moet ik naar de schoonheidsspecialist?’’. Eigenlijk is er geen vast antwoord op deze vraag. Hoe vaak u naar de schoonheidsspecialist moet, ligt aan uw wensen en behoeften. Soms is het fijn om een relaxte behandeling te nemen, bijvoorbeeld een massage of reinigende behandeling, om even helemaal tot rust te komen en fris en fruitig de salon te verlaten. U kunt dan zo vaak terugkomen als u zelf wenst. Als u een intensieve huidverbeterende behandeling in kuurverband heeft (zoals een laserbehandeling of peeling) is er vaak wel een richtlijn. De huid heeft namelijk enige hersteltijd nodig voordat u aan de volgende behandeling begint. Wilt u precies weten hoe vaak het nodig is om terug te komen? Maak dan een afspraak voor het opstellen van een persoonlijk behandelplan.

Direct een afspraak maken bij de schoonheidsspecialist van Amsterdam

Bent u geïnteresseerd in één van onze huidverbeterende behandelingen bij onze schoonheidsspecialist in Amsterdam? Maak dan meteen een afspraak voor de gratis uitgebreide huidscan. Wij adviseren u graag welke behandeling bij uw huidprobleem past en welke huidproducten u het beste kunt gebruiken. Wilt u liever eerst contact opnemen met onze salon? Bel dan naar 020 854 51 61 of mail naar info@bloyinstitute.com.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken