Skip to main content

Schoonheidssalon Amsterdam

Kampt u al langere tijd met huidproblemen en bent u op zoek naar een professionele schoonheidssalon in Amsterdam? Zoek dan niet langer verder. Bij BLOY Institute bent u aan het juiste adres voor effectieve en professionele schoonheidsbehandelingen. Wij bieden de juiste oplossing voor elk huidprobleem en nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek en een gratis uitgebreide huidscan.

Welke behandeling kunt u kiezen in onze schoonheidssalon in Amsterdam?

Bij BLOY Institute kunt u kiezen uit verschillende behandelingen voor zowel het lichaam als het gezicht. Denk aan microneedling, acnebehandelingen, pigmentbehandeling, laserbehandelingen maar ook injectables zoals B en fillers en bindweefselmassages. Wilt u precies weten welke behandelingen wij aanbieden in onze schoonheidssalon in Amsterdam? Neem dan contact met ons op!

Welke behandeling past bij u?

Wanneer u voor de eerste keer bij BLOY Institute komt, zullen wij een uitgebreide huidscan maken om een beter beeld te krijgen van uw huid. Door gebruik te maken van verschillende huidscans is het mogelijk om de dikte van uw collageen in kaart te brengen en een uitgebreid en objectief beeld van uw huid te krijgen. Daarnaast is het ook belangrijk om het te hebben over uw eigen levensstijl. Antwoorden op vragen over uw eetpatroon, medicatiegebruik en stressgevoeligheid maken de analyse compleet. Dankzij deze huidanalyse kunnen wij u helpen met het kiezen van de juiste behandeling(en) die ook nog eens past bij uw wensen en behoeften. Nadat we de huid hebben geanalyseerd kunnen we een passend behandelplan opstellen. Bent u geïnteresseerd in een gratis uitgebreide huidscan in onze schoonheidssalon in Amsterdam? Klik dan hier om direct een afspraak te maken.

Hoe ziet een behandeling in onze schoonheidssalon in Amsterdam eruit?

Hoe de behandeling eruit komt te zien, ligt aan de behandeling en/of kuur die u kiest. Soms is het nodig om behandelingen in kuurverband te nemen om het beste resultaat te behalen, bij andere behandelingen heeft u aan 1 behandeling al genoeg. Voordat de behandeling wordt gestart wordt uw huid grondig gereinigd zodat de producten en technieken de huidlagen beter kunnen doordringen. Daarna wordt de door u gekozen behandeling toegepast en tot slot wordt de behandeling afgesloten met een verzorgende crème.

Schoonheidssalon Amsterdam voor mannen en vrouwen

Veel mannen denken dat schoonheidsbehandelingen alleen voor vrouwen zijn, maar niets is minder waar. Ook de mannenhuid heeft de juiste verzorging nodig. U bent van harte welkom voor een persoonlijk gesprek in onze schoonheidssalon in Amsterdam zodat wij u kunnen adviseren over de juiste huidproducten en -behandelingen.

Wat maakt BLOY Institute de beste schoonheidssalon in Amsterdam?

Er zijn verschillende redenen om voor BLOY Institute te kiezen als u op zoek bent naar een professionele schoonheidssalon in Amsterdam. Zo start iedere cliënt zijn of haar behandeling met een uitgebreide huidanalyse en een persoonlijk gesprek zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Daarnaast zijn al onze medewerkers ervaren en zij volgen jaarlijks vele verschillende cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwe technieken op het gebied van huidverbetering en uiterlijke verzorging. U kunt er als cliënt dus van uitgaan dat u altijd op een professionele wijze wordt geholpen.

Maak direct een afspraak in onze schoonheidssalon in Amsterdam

Bent u geïnteresseerd in een schoonheidsbehandeling in onze schoonheidssalon in Amsterdam? Wij nodigen u graag uit voor de gratis huidscan om precies te kijken welke behandeling bij u past. Wilt u liever meer informatie over een van onze behandelingen? Bekijk dan onze website of neemt contact met ons op.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken