Skip to main content

Schoonheidsbehandeling Amsterdam

Bent u op zoek naar een schoonheidsbehandeling in Amsterdam, die past bij uw wensen en behoeften? Dan bent u bij BLOY Institute aan het juiste adres. Bent u niet bekend met schoonheidsbehandelingen en wilt u meer informatie? Lees dan verder.

Gratis uitgebreide huidscan voor elke schoonheidsbehandeling

Voordat u begint aan één van onze behandelingen is het belangrijk om te weten wat uw huid nodig heeft. Hier komen we achter door middel van de gratis uitgebreide huidscan. Door gebruik te maken van twee verschillende scanapparaten kunnen we verschillende dingen in beeld brengen. Namelijk of uw huid door UV of door de zon beschadigd is, de dikte van uw collageen en welke behandelingen uw huid nodig heeft om te verbeteren. Daarnaast worden er een aantal vragen gesteld over uw huidige levensstijl, de huidproducten die u gebruikt en of u gebruik maakt van medicijnen. Uiteraard vragen wij u ook naar uw wensen en verwachtingen zodat we samen een effectief en resultaatgericht behandelplan kunnen opstellen. Zodra we het met elkaar eens zijn, starten we met de schoonheidsbehandeling.

Waarom een schoonheidsbehandeling?

Schoonheidsbehandelingen zijn behandelingen om de huid te verbeteren. Onze cliënten  komen met verschillende redenen naar onze kliniek in Amsterdam. Denk bijvoorbeeld aan acné, acne littekens, huidveroudering of pigmentvlekken. Anderen vinden het heerlijk om tijdens de behandeling gewoon even te liggen en te genieten en uitgerust de kliniek te verlaten. Deze rust is niet alleen goed voor uw lichaam en uw geest, het doet ook nog eens wonderen voor uw huid. Toch zorgt een schoonheidsbehandeling voor meer dan alleen ontspanning. De huid wordt grondig gereinigd en verzorgd waardoor de conditie van uw huid verbetert. Deze grondige reiniging is thuis niet haalbaar en dus is het belangrijk om ééns in de 4 tot 6 weken terug te komen.

Waar moet u op letten als u naar de schoonheidsbehandeling komt?

U kunt een aantal dingen doen om zo ontspannen mogelijk te zijn tijdens de behandeling. Lees hier onze tips:

  1. Kom op tijd naar de behandeling. Dit zorgt ervoor dat u niet hoeft te haasten en dat u rustig kunt wennen aan de omgeving.
  2. Gebruik geen make-up net vóór of na de behandeling. Houd de huid zo schoon mogelijk zodat de producten een betere werking hebben.
  3. Heeft u uw eerste afspraak? Neem dan de producten mee, die u gebruikt zodat de huidspecialist kan zien of u door kunt gaan met het gebruiken van deze producten. Soms ontstaat een slechte huid door het gebruik van de verkeerde producten.

Schoonheidsbehandeling Amsterdam boeken

Is een schoonheidsbehandeling iets voor u? Maak dan alvast en afspraak voor een gratis uitgebreide huidscan en kom erachter welke schoonheidsbehandelingen bij uw huid passen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Kom dan langs of neem contact met ons op via:

tel +31 (0)20 854 51 61 of mail info@bloyinstitute.com.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken