Rimpels behandelen bij BLOY Institute

Bij BLOY Institute kunt u terecht voor diverse huidbehandelingen om rimpels te verminderen of te verwijderen. Met de juiste kennis van producten en jarenlange ervaring in huidverbeterende behandelingen, helpen wij u graag van uw rimpels en fijne lijntjes af. De behandelingen die wij aanbieden voor het verminderen of verwijderen van rimpels, zijn:

Glycol peelingObagi blue peelRetinol peelLABAREAU Anti AgingSkinpenFotona4D®

Wilt u één van bovenstaande behandelingen boeken? Klik dan hier. Wilt u meer weten over deze behandelingen? Lees dan verder of neem contact met ons op.

De oorzaak van rimpels

Rimpels is een veelvoorkomende huidaandoening die voornamelijk optreedt als gevolg van huidveroudering. Zowel mannen als vrouwen kunnen te maken krijgen met deze zogenaamde ‘vouwen in het gezicht’. De oorzaak van rimpelvorming is huidverslapping als gevolg van het tekort aan collageen en elastine. Rimpels kunnen overal in het gezicht optreden. Bijvoorbeeld naast de ogen (kraaienpootjes), bij de marionetlijn en op het voorhoofd. Veel mensen vinden deze huidaandoening storend en kiezen voor een behandeling om de rimpels en fijne lijntjes te vervagen en/of te verwijderen.

Rimpels behandelen met peelings

Wilt u af van de rimpels in uw gezicht? Wij bieden verschillende peelings aan die de zichtbaarheid van rimpels vermindert. Peelings die kunnen helpen bij het verbeteren van uw huid zijn de glycolzuur peeling, de Obagi blue peel en de retinol peel. Elke peeling is anders waardoor het erg belangrijk is om van te voren een afspraak te maken voor een gratis huidscan. Tijdens deze afspraak kijkt een van onze huidspecialisten samen met u naar de conditie en de behoeften van uw huid.

Rimpels behandelen met LABAREAU Anti Aging

Het is tijd om je anti-aging skincare naar een ongeëvenaard niveau te tillen met de behandelingen van het revolutionaire LABAREAU. LABAREAU zorgt voor een vermindering van rimpels en fijne lijntjes, evenals kleinere poriën. De huid zal er gladder, voller en steviger uitzien. De exclusieve facials van LABAREAU geven de huid meer volume, diepere hydratatie en een glow. Wilt u een afspraak maken voor een LABAREAU Anti Aging behandeling? Klik dan hier.

Huidveroudering behandelen met Skinpen

Ook kunt u kiezen voor een behandeling met de Skinpen. De medische microneedling-techniek helpt de huid om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren waardoor rimpels zichtbaar verminderen. De Skinpen behandeling is een uitstekende behandeling wanneer u rimpels wilt verminderen zonder gebruik te maken van injectietechnieken.

Rimpels behandelen met Fotona4D®

Fotona4D® is een baanbrekende laserbehandeling die een unieke combinatie van twee laser golflengten gebruikt om 4 verschillende “lagen” van de huid te behandelen. Hiermee wordt de huid sterk verstrakt waardoor je een jongere uitstraling krijgt. Met deze behandeling krijg je het effect van een facelift, maar dan zonder operatie.

Een afspraak maken bij BLOY Institute

Bent u enthousiast geworden over onze huidverbeterende behandelingen tegen rimpels? Maak dan telefonisch of via de website een afspraak. Wilt u meer informatie over één van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op of bekijk de website.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

Onze merken