Skip to main content

Pigmentvlekken behandeling

Er zijn verschillende behandelingen geschikt voor het verwijderen en verminderen van pigmentvlekken in het gezicht. Behandelingen die we bij BLOY aanbieden zijn:

Me-lineObagi Blue PeelRetinol peelingFotona4D®

Pigmentvlekken verwijderen BLOY Institute

Wanneer uw huid in aanraking komt met de zon, wordt automatisch pigment aangemaakt. Dit pigment beschermt de huid tegen schadelijke uv-straling, maar wanneer uw huid te veel pigment aanmaakt kan dit zich ophopen. Deze ophoping noemen we een pigmentvlek. Pigmentvlekken kunnen als storend worden ervaren.

Heeft u last van pigmentvlekken die u wilt laten verwijderen? Maak dan een afspraak bij BLOY Institute in Amsterdam.

Hoe ontstaan pigmentvlekken?

Pigmentvlekken zijn een vorm van hyperpigmentatie. Deze vlekjes op de huid zijn vaak lichtbruin tot donkerbruin gekleurd, maar kunnen soms ook wit of rood zijn. Oorzaken bij het ontstaan van pigmentvlekken zijn zon, huidveroudering, parfum en hormonale schommelingen. Pigmentvlekjes kunnen overal op het lichaam verschijnen. Niet alleen op het gezicht maar ook op bijvoorbeeld de benen, armen en/of hals. Pigmentvlekken zijn vaak onschuldig en kunnen goed behandeld worden met een behandeling bij BLOY Institute.

Pigmentvlekken verwijderen met ME-line

De ME-line is een kuur van 4 maanden die bestaat uit twee masker behandelingen, needling behandelingen en een thuispakket. De verschillende behandelingen versterken elkaar waardoor u na vier maanden zult zien dat het grootste deel van de pigmentvlekken verdwenen is.

Pigmentvlekken verwijderen met Fotona4D® laser

Om pigmentvlekken te verwijderen kan een Fotona4D® laserbehandeling worden ingezet. Tijdens de laserbehandeling zendt de laser een energiepuls uit die door het pigment wordt opgenomen, met als gevolg dat de vlek verdwijnt. Hoeveel behandelingen u nodig heeft om de pigmentvlekken volledig te verwijderen hangt van de diepte en het type pigmentvlek af.

Pigmentvlekken verwijderen met Obagi Blue Peel

De Obagi Blue Peel werkt door het oppervlak van de huid binnen te dringen om de functie van de huidcellen te transformeren. Dit zorgt ervoor dat de schade aan de cellen (bijvoorbeeld veroorzaakt door UV straling) gecorrigeerd wordt waardoor de huid zich kan vernieuwen. De blauwe peeling is een zeer geschikte behandeling voor het bestrijden van pigmentvlekken.

Pigmentvlekken verwijderen met Retinol peeling

De Retinol peeling is een zeer effectieve behandeling tegen pigmentvlekken. De behandeling bestaat uit 3 X een Retinol Peeling behandeling in de kliniek en daarnaast krijgt u een Intensive Brightening Behandeling mee voor thuis. Door de combinatie van de peelings en de Brightening Behandeling voor thuisgebruik zal de kleur van de huid aanzienlijk verhelderen en zelfs verstrakken.

Afspraak maken pigmentvlekken verwijderen

Wilt u ook van uw pigmentvlekken af? Neem contact op om een afspraak te maken voor één van onze behandelingen om pigmentvlekken te verwijderen. Bij BLOY Institute helpen wij u graag met het behandelen van uw pigmentvlekken. Maak direct een afspraak of neem telefonisch contact met ons op.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken