Peeling Amsterdam bij BLOY Institute

Bent u op zoek naar een peeling in Amsterdam? BLOY Institute biedt verschillende peelings aan die geschikt zijn voor verschillende huidproblemen! Veel mensen hebben last van (cosmetisch) storende huidproblemen zoals acne, littekens, een doffe huid of fijne lijntjes. We begrijpen dat u hier vanaf wilt, maar dat u door de vele verschillende behandelingen niet weet welke behandeling u moet kiezen. BLOY Institute helpt u bij het vinden van de geschikte behandeling!

Wat is een peeling en wat doet het?

Steeds vaker worden peelings ingezet om af te komen van een doffe huid, acne, littekens en andere huidproblemen. Toch weten veel mensen nog niet van het bestaan van chemische peelings af. Een peeling is een intensieve exfoliatie behandeling. Of te wel een behandeling waarbij alle dode huidcellen worden verwijderd zodat u een prachtige stralende huid overhoudt. De peeling is een vloeibaar mengsel van verschillende stoffen en zuren die een positief effect hebben op uw huidprobleem. Sommige peelings kunnen voor wat roodheid en een prikkelend gevoel zorgen. Dit trekt meestal snel weer weg.

Huidanalyse voor peeling Amsterdam: welke peeling heb ik nodig?

Elke huid heeft een andere behoefte. Heeft u last van een gevoelige huid? Dan kunt u niet zomaar elke peeling ondergaan. Het is dus belangrijk om de gratis huidscan aan te vragen zodat we een beter beeld krijgen van uw huid en precies weten welke peeling we het beste kunnen toepassen. Tijdens de huidscan komen we erachter hoe diep het collageen is, hoe dik de huid is en hoe goed de huid gehydrateerd is. Ook bespreken we uw wensen en behoeften om uiteindelijk een persoonlijk behandelplan op te stellen. Bent u geïnteresseerd in een peeling in Amsterdam? Vraag dan hier uw gratis uitgebreide huidscan aan.

Uit welke peelings kan ik kiezen?

BLOY biedt een aantal verschillende peelings aan die geschikt zijn voor verschillende huidproblemen. De peelings waaruit u kunt kiezen zijn;

  • PCA Retinol peeling (geschikt voor huidverjonging)
  • PRX-T33 peeling (geschikt voor het verstevigen van de huid en het opfrissen van een doffe teint )
  • Fruitzuur peeling (voor een frisse en gladde huid zonder oneffenheden)

Het is erg belangrijk om u te laten adviseren door één van onze specialisten, omdat niet elke peeling geschikt is voor elke huid. Om het beste resultaat te behalen, stellen we graag samen met u een persoonlijk behandelplan op. Bent u geïnteresseerd in een peeling in Amsterdam? Maak dan hier een afspraak.

Hoeveel peeling behandelingen heb ik nodig?

Het wordt aangeraden om een peeling behandeling in kuurverband te nemen voor een optimaal resultaat. Afhankelijk van uw wensen en behoeften, de voortgang en de reactie van uw huid op de peeling raden we aan om 4 tot 6 keer terug te komen om de behandeling te herhalen.

Waar u rekening mee moet houden na de peeling Amsterdam

Nadat u behandeld bent, kan de huid wat rood aandoen en brandend aanvoelen. De dode huidcellen zijn van de huid verwijderd en een nieuwe, schone huid komt tevoorschijn. Het is belangrijk om de huid direct in te smeren met een verzorgende en beschermende zonnebrandcrème. Ook kan de huid soms licht schilferen, smeer de huid dan in met een zonnebrandcrème en een hydraterende dagcrème. Wilt u meer informatie over de peeling  Amsterdam? Bekijk dan de pagina ‘behandelingen’.

Een peeling in Amsterdam bij BLOY boeken

Wilt u ook af van die doffe teint, acne of fijne lijntjes? Dan is een peeling in Amsterdam bij BLOY Institute echt iets voor u. Maak direct een afspraak voor de gratis gecombineerde huidscan en kom erachter welke peeling u helpt naar een stralende huid. Wilt u direct een afspraak maken voor een peeling in Amsterdam? Klik dan hier of neem contact met ons op.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken