Wie zijn wij

Over BLOY Institute

BLOY Institute is dé boutique kliniek in Amsterdam zuid voor effectieve huidverjongende en huidverbeterende behandelingen. Iedere cliënt start met een uitgebreide skincheck en krijgt een geheel persoonlijk behandelplan. Elke huid is anders en dat vraagt om een specifieke aanpak qua behandelingen, skincare producten voor thuis en de samenstelling van de juiste supplementen.

Bij BLOY Institute werken we met krachtige behandelingen die in de diepere huidlagen werken om maximale vertraging in huidveroudering te realiseren. Daarnaast werken we met semi-medische producten voor maximaal resultaat. Onze behandelingen en producten hebben allemaal als doel om de huid zelf aan het werk te zetten. Dit om celdeling en collageenaanmaak te boosten zodat de huid zichzelf effectief kan regenereren.

Lindsay van der Looij is de oprichtster en eigenaresse van BLOY Institute. Lindsay heeft zelf meer dan 15 jaar als huidspecialiste gewerkt. In haar periode als huidspecialiste heeft ze tevens vele BN-ers behandeld die inmiddels vaste klant zijn geworden in de kliniek. Daarnaast heeft ze in het verleden voor diverse skincare merken als accountmanager ervaring opgedaan.

Zo lang ze zich kan herinneren heeft ze ontzettend veel interesse in huidverjonging en alles wat daar bij komt kijken. Ze volgt jaarlijks vele cursussen en ze bezoekt internationale beurzen om altijd op de hoogte te blijven betreft de nieuwste innovaties op het gebied van huidverbetering. In haar rol als eigenaresse van BLOY Institute geeft ze zelf leiding aan haar team omdat ze voldoening haalt uit het overdragen van kennis.

Afspraak maken
binnenzijde-bloy-desk
De praktijk

Onze praktijk

We zijn gevestigd op de Willemsparkweg.  U kunt onder andere terecht voor de innovatieve Radio Frequency behandelingen binnen het zogenaamde ´Venus Concept´, Icoone Laser behandelingen (mechanische bindweefsel massage) en Ultrasound HIFU behandelingen. Tevens bieden we een ruim assortiment aan peelings en facials en kunt u terecht voor hoog kwalitatieve skincare producten voor thuis en luxe cosmetica artikelen.

BLOY Institute
Willemsparkweg 168, Amsterdam
020 854 51 61

Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Nieuws en acties

Nieuwsbrief