Skip to main content

Ouderdomsvlekken behandelen bij BLOY Institute

Ouderdomsvlekken kunnen geen kwaad en hoeven daarom niet per se behandeld te worden. Stoort u zich toch aan de vlekken? Dan zijn er een aantal behandelingen die de zichtbaarheid van de ouderdomsvlekken kunnen verminderen of zelfs de ouderdomsvlekken kunnen verwijderen. Bij BLOY Institute kunt u kiezen uit de volgende behandelingen:

ME LINELaserbehandelingRetinol peelObagi Blue peel

Wilt u één van bovenstaande behandelingen boeken? Klik dan hier. Wilt u meer weten over deze behandelingen? Lees dan verder of neem contact met ons op.

De oorzaak van ouderdomsvlekken

Ouderdomsvlekken zijn pigmentvlekken die ontstaan als gevolg van huidveroudering. Toch kunnen ouderdomsvlekken ook al ontstaan op jongere leeftijd (vanaf het dertigste levensjaar). De vlekjes ontstaan doordat het normale pigmentatieproces van de huid niet meer optimaal werkt. De huid wordt daarnaast ook dunner waardoor u gevoeliger bent voor zonlicht en uv-straling. Er zijn verschillende vormen van ouderdomsvlekken, welke ook op verschillende manieren behandeld moeten worden. Bij BLOY Institute in Amsterdam kunt u verschillende behandelingen boeken voor het verminderen van ouderdomsvlekken.

Ouderdomsvlekken behandelen met ME LINE

De producten van ME LINE zijn uiterst geschikt voor het behandelen van (hyper)pigmentatie in het gezicht. De ME LINE behandeling bestaat uit verschillende behandelingen in kuurvorm, zoals maskers en microneedling. Ook donkere huidtypes zijn geschikt voor de ME LINE behandeling.

Ouderdomsvlekken behandelen met laser

Ouderdomsvlekken zijn door middel van lasertherapie goed te behandelen. De verstelbare laser laat het toe om op een gecontroleerde wijze de huidaandoening aan te pakken. Op deze manier wordt de omliggende huid niet beschadigd. In sommige gevallen wordt het aangeraden om meerdere laserbehandelingen te nemen, maar dit is afhankelijk van de grootte en de reactie van de pigmentvlek. Uiteraard gaat er een gratis huidanalyse aan deze behandeling vooraf waardoor u precies weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten.

Ouderdomsvlekken behandelen met Retinol Peel

De retinol peeling is een waar wonder voor de huid. De peeling bestaat uit gecombineerde stoffen, waaronder vitamine A en pure retinol, waardoor ouderdomsvlekken vervagen. Na de behandeling krijgt u een aantal producten mee, die u thuis kunt gebruiken. Hierdoor behoudt u een optimaal resultaat.

Ouderdomsvlekken behandelen met Obagi Blue Peel

Last but not least: Obagi Blue Peel. Deze peeling is een vrij nieuwe maar zeer veilige en effectieve manier om ouderdomsvlekken in het gezicht te verminderen. De werkzame stoffen werken tot diep in de huid waardoor diepere pigmentvlekken ook goed behandeld kunnen worden. Op onze website leest u meer over deze peeling.

Een afspraak maken bij BLOY Institute

Wilt u uw ouderdomsvlekken op een veilige en effectieve manier laten behandelen? Maak dan een afspraak bij BLOY Institute voor één van onze huidverbeterende behandelingen.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken