Ons team

Lindsay van der Looij | BLOY Institute
Eigenaresse

Lindsay van der Looij

Lindsay is de eigenaresse van BLOY en heeft zelf meer dan 15 jaar als huidspecialiste gewerkt. In haar periode als huidspecialiste heeft ze tevens vele BN’ers behandeld die inmiddels vaste klant zijn geworden in de kliniek. De afgelopen 9 jaar was Lindsay mede eigenaresse van KNAP Institute in Amsterdam. Daarnaast heeft ze in het verleden voor diverse skincare merken als accountmanager ervaring opgedaan. Zo lang ze zich kan herinneren heeft ze ontzettend veel interesse in huidverjonging en alles wat daarbij komt kijken. Ze volgt jaarlijks vele cursussen en ze bezoekt internationale beurzen om altijd op de hoogte te blijven betreft de nieuwste innovaties op het gebied van huidverbetering. Zowel in haar huidige rol als eigenaresse van BLOY Institute als tijdens haar tijd als mede eigenaresse van KNAP Institute leert ze iedere dag bij op het gebied van uiterlijke verzorging en schoonheid. Naast haar eigen kennis verbreden zorgt ze ervoor dat haar team ook goed is opgeleid. Het team wordt namelijk onder haar leiding dagelijks geïnspireerd om zichzelf te blijven ontwikkelen. Klanten kunnen er dus van uitgaan dat het team optimale kennis bevat van de nieuwste innovaties op het gebied van huidverjongende en huidverbeterende behandelingen.

Manager

Sterre Pechler

Sterre komt uit Groningen. Ze is de manager van BLOY Institute. Sterre werkt al 3 jaar bij BLOY Institute en heeft veel ervaring. Haar hoofdtaak is ervoor zorgen dat alles soepel verloopt, de spreekwoordelijke olie in de machine. Personeelsmanagement, trainingen geven of verzorgen, inkopen en ook testen van nieuwe producten, de financiën controleren, maar ook zelf cliënten behandelen en nog veel meer. De diversiteit van dit alles vindt ze het leukste en hierin vindt ze ook haar uitdaging.

Sterre Pechler | BLOY Institute
Office Manager

Lisa Jonas

Lisa Jonas is de office manager binnen het team BLOY. Lisa is geboren in Eindhoven en woont sinds 5 jaar in Amsterdam. 
Naast haar baan als office manager, is Lisa ook werkzaam als schoonheidsspecialiste bij BLOY. U zult Lisa als vaste gezicht aan de balie zien!

Cosmetisch arts KNMG

Drs. Fred Tjan

Drs. Fred Tjan is een gerenommeerd cosmetisch arts KNMG en is gespecialiseerd in injectables. Daarnaast staat hij bekend om het natuurlijke resultaat van zijn behandelingen. Drs. Tjan heeft gestudeerd in Leiden en Amsterdam is eigenaar van de bekende kliniek Clinic 28 in Den Haag. Wij van BLOY vinden Drs. Fred T.M. Tjan één van de beste cosmetisch artsen van Nederland en zijn dan ook erg blij met de komst van zijn team naar onze locatie.

Drs Fred Tjan | BLOY Institute
Cosmetisch arts KNMG

Amber Zegveld

Amber Zegveld heeft na haar studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam gewerkt op de afdeling gyneacologie in het ziekenhuis. Sinds 2018 is zij werkzaam als cosmetisch arts. In haar werk vindt ze het belangrijk persoonlijk aandacht erg belangrijk. Samen met haar cliënten stippelt ze een behandelplan uit wat bij diegene past. Ze streeft natuurlijke resultaten na en vindt het belangrijk dat mensen uniek blijven. Iemand helpen om buiten uit te stralen hoe ze zich van binnen voelen is het mooiste in haar vak.

Huidtherapeute

Amber Serno

Amber komt uit Amsterdam en is huidtherapeute. Haar passie is alles wat de huid betreft. Of het nu gaat om cosmetische of medische behandelingen, in alle gevallen streeft ze naar een zo gezond mogelijke en/of mooie huid.

Huidtherapeute

Noortje Zandbergen

Noortje is werkzaam bij BLOY als huidtherapeut. Ze heeft de opleiding huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool in Utrecht. Hier is Noortje zowel paramedisch als cosmetisch opgeleid. Noortje richt zich met name op huidproblematiek en de verbetering van de huidconditie. 
Haar specialiteiten bij BLOY zijn peelings en lasers.

Schoonheidsspecialiste

Sofia Campana

Sofia komt uit Ecuador. Ze heeft aan een Spaanse/Ecuadoraanse universiteit gestudeerd in haar thuisland. Sofia is meer dan 12 jaar werkzaam in de schoonheidsbranche. In Ecuador had ze voor meer dan 12 jaar haar eigen kliniek, waar ze met veel plezier haar cliënten ontving. Sofia is een op en top vakvrouw en kan de huid van haar cliënt lezen. Tijdens de behandeling staat de cliënt centraal en geeft ze hem/haar de persoonlijke aandacht die hij of zij verdient. Ze luistert goed naar de wensen en past deze toe in haar behandeling. Samen met de cliënt vormt ze een team. Met de juiste behandeling en de juiste producten voor thuis zorgt ze ervoor dat ze optimaal resultaat behaalt.

Schoonheidsspecialiste

Liset Bergisch

Liset is woonachtig in Purmerend. Als dochter van een ervaren schoonheidsspecialiste is schoonheidsverzorging er met de paplepel ingegoten. Vier jaar geleden besloot ze in de voetsporen van haar moeder te treden en is ze de opleiding gaan doen aan de Louman academie. Naast werkzaam te zijn in de salon van haar moeder, werkt ze nu 1,5 jaar met veel plezier bij BLOY! Liset is een zeer ervaren bindweefselmassage therapeut en een uitstekende schoonheidsspecialiste. Ook zul je haar op de donderdagen aan de receptie vinden!

Schoonheidsspecialiste

Nawal Sanders

Nawal is geboren in Amsterdam. Nawal is getrouwd en heeft drie dochters. Ze heeft haar studie in 2005 afgerond in Amsterdam voor schoonheidsverzorging. Sindsdien werkt ze voor haarzelf en heeft ze een salon aan huis en dat combineert ze nu met haar functie bij BLOY Institute. Nawal is een zeer ervaren huidexpert. Bij Nawal kan je bijvoorbeeld terecht voor een goede acne behandeling of een bindweefselmassage voor je gezicht.

Schoonheidsspecialiste

Jacky de Jong

Jacky woont in Haarlem. Ze heeft de opleiding Allround schoonheidsspecialiste gevolgd. Jacky vindt het erg belangrijk hoe iemand zich voelt van binnen en van buiten. Ze voert veelal de QMS behandelingen, acne behandelingen en bindweefselmassages uit. Ook kan je bij haar terecht voor een brow-treatment!

Schoonheidsspecialiste

Djane Tonkes

Djane woont in het West-Friese Grootebroek. Ze heeft de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd aan het ROC in Amsterdam. Djane werkt nu alweer verschillende jaren met veel plezier bij BLOY Institute! Djane heeft een stevige hand. Cliënten noemen haar ook wel de bindweefsel-koningin. “Dus kom maar langs als u durft!”

Djane Tonkes | BLOY Institute
Iris Scholten | BLOY Institute
Schoonheidsspecialiste

Iris Scholten

Iris Scholten is 26 jaar. Ze heeft 8 jaar geleden de opleiding allround schoonheidsspecialist gedaan en is inmiddels al 3 jaar werkzaam in het bedrijf als huidspecialist. Ze is gespecialiseerd in facials dus zal u haar vooral zien tijdens uw QMS behandeling!

Schoonheidsspecialiste

Patrycja Czerkowska

Patrycja komt oorspronkelijk uit Polen en is een ervaren schoonheidsspecialiste. Het vak spreekt haar erg aan want ze weet hoe belangrijk het kan zijn om er goed en verzorgd uit te zien. Dit straal je uit en maakt je zelfverzekerder. Daarom is huidverbetering enorm belangrijk!

Schoonheidsspecialiste

Esmee Roozendaal

Esmee heeft de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd. Esmee heeft een passie voor de huid en de uiterlijke verzorging. Esmee is sterk in het luisteren naar de wensen van de cliënt en zorgt ervoor dat iedereen tevreden én met een stralende huid uit de behandeling komt.

Schoonheidsspecialiste

Eva Hart

Eva is werkzaam als schoonheidsspecialiste bij BLOY Institue. Ze luistert goed naar de wensen van de cliënt en adviseert zo de juiste behandelingen. Eva is erg nauwkeurig en zorgt ervoor dat iedereen een optimaal resultaat behaalt.

Marketing & PR

Nathalie Bennink

Nathalie is werkzaam bij BLOY in Marketing en PR. Nathalie woont in Amsterdam maar komt oorspronkelijk uit Limburg. Zij is de creatieve duizendpoot van het team met haar passie voor social media en content creatie. Nathalie heeft eerder in de Verenigde Staten gewerkt, waar zij ervaring heeft opgedaan binnen de cosmetische industrie. Ze is leergierig en blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in marketing en communicatie.