Ons team

Lindsay van der Looij | BLOY Institute
Eigenaresse

Lindsay van der Looij

Lindsay is de eigenaresse van BLOY en heeft zelf meer dan 15 jaar als huidspecialiste gewerkt. In haar periode als huidspecialiste heeft ze tevens vele BN’ers behandeld die inmiddels vaste klant zijn geworden in de kliniek. De afgelopen 9 jaar was Lindsay mede eigenaresse van KNAP Institute in Amsterdam. Daarnaast heeft ze in het verleden voor diverse skincare merken als accountmanager ervaring opgedaan. Zo lang ze zich kan herinneren heeft ze ontzettend veel interesse in huidverjonging en alles wat daarbij komt kijken. Ze volgt jaarlijks vele cursussen en ze bezoekt internationale beurzen om altijd op de hoogte te blijven betreft de nieuwste innovaties op het gebied van huidverbetering. Zowel in haar huidige rol als eigenaresse van BLOY Institute als tijdens haar tijd als mede eigenaresse van KNAP Institute leert ze iedere dag bij op het gebied van uiterlijke verzorging en schoonheid. Naast haar eigen kennis verbreden zorgt ze ervoor dat haar team ook goed is opgeleid. Het team wordt namelijk onder haar leiding dagelijks geïnspireerd om zichzelf te blijven ontwikkelen. Klanten kunnen er dus van uitgaan dat het team optimale kennis bevat van de nieuwste innovaties op het gebied van huidverjongende en huidverbeterende behandelingen.

Manager

Lisa

Lisa komt uit Eindhoven. Ze is de manager van BLOY Institute. Haar hoofdtaak is ervoor zorgen dat alles soepel verloopt, de spreekwoordelijke olie in de machine. Personeelsmanagement, trainingen geven of verzorgen, inkopen en ook testen van nieuwe producten, de financiën controleren, maar ook zelf cliënten behandelen en nog veel meer. De diversiteit van dit alles vindt ze het leukste en hierin vindt ze ook haar uitdaging.

Assistent Manager

Bente

Bente woont in Zaandam heeft ervaring in verschillende klinieken. Klantgerichtheid in haar DNA zitten. Als helpende hand van Lisa is zij dit jaar begonnen bij Bloy.

Cosmetisch arts KNMG

Drs. Fred Tjan

Drs. Fred Tjan is een gerenommeerd cosmetisch arts KNMG en is gespecialiseerd in injectables. Daarnaast staat hij bekend om het natuurlijke resultaat van zijn behandelingen. Drs. Tjan heeft gestudeerd in Leiden en Amsterdam is eigenaar van de bekende kliniek Clinic 28 in Den Haag. Wij van BLOY vinden Drs. Fred T.M. Tjan één van de beste cosmetisch artsen van Nederland en zijn dan ook erg blij met de komst van zijn team naar onze locatie.

Drs Fred Tjan | BLOY Institute
Cosmetisch arts KNMG

Amber Zegveld

Amber Zegveld heeft na haar studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam gewerkt op de afdeling gyneacologie in het ziekenhuis. Sinds 2018 is zij werkzaam als cosmetisch arts. In haar werk vindt ze het belangrijk persoonlijk aandacht erg belangrijk. Samen met haar cliënten stippelt ze een behandelplan uit wat bij diegene past. Ze streeft natuurlijke resultaten na en vindt het belangrijk dat mensen uniek blijven. Iemand helpen om buiten uit te stralen hoe ze zich van binnen voelen is het mooiste in haar vak.

Cosmetisch arts KNMG

Elvera Meijer

Dokter Meijer is sinds 2014 werkzaam als cosmetisch arts. Zij rondde haar studie Geneeskunde af in Leiden en is zich daarna gaan specialiseren tot cosmetisch arts KNMG. De visie van dokter Meijer is een natuurlijk en fris resultaat behalen met behoud van eigen kenmerken. Tijdens een consult wordt er gekeken naar wat de wensen zijn en naar de mogelijkheden om met minimale veranderingen een zo natuurlijk mogelijk én optimaal resultaat te behalen.

Elvera Meijer | BLOY Institute
Noortje Zandbergen | BLOY Institute
Huidtherapeute

Noortje

Noortje is werkzaam bij BLOY als huidtherapeut. Ze heeft de opleiding huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool in Utrecht. Hier is Noortje zowel paramedisch als cosmetisch opgeleid. Noortje richt zich met name op huidproblematiek en de verbetering van de huidconditie. 
Haar specialiteiten bij BLOY zijn peelings en lasers.

Huidtherapeute

Ana

Na de wereld rond te hebben gereisd deelt Ana sinds kort haar kennis en ervaring bij Bloy. Het professionele aandachtsgebied van Ana richt zich op het verbeteren van de conditie van de huid en het bieden van persoonlijke oplossingen voor huidproblemen, zowel van binnenuit als van buitenaf.

Huidtherapeute

Samantha

Samantha is werkzaam bij BLOY als huidtherapeut. Samantha is een laserspecialist. Na tien jaar in dit vak weet ze precies wat werkt en wat niet werkt. Ze is vanuit haar kennis heel goed in staat om behandelingen te combineren zodat er een goed persoonlijk behandelplan ontstaat. 
Haar specialiteiten bij BLOY zijn laserbehandelingen

Huidtherapeute

Sofia

Sofia is meer dan 14 jaar werkzaam in de schoonheidsbranche. In Ecuador had ze voor meer dan 12 jaar haar eigen kliniek, waar ze met veel plezier haar cliënten ontving. Sofia is een op en top vakvrouw en kan de huid van haar cliënt lezen. Tijdens de behandeling staat de cliënt centraal en geeft ze hem/haar de persoonlijke aandacht die hij of zij verdient.

Schoonheidsspecialiste

Liset

Liset is woonachtig in Purmerend. Als dochter van een ervaren schoonheidsspecialiste is schoonheidsverzorging er met de paplepel ingegoten. Ze besloot in de voetsporen van haar moeder te treden en is de opleiding gaan doen aan de Louman academie. Naast werkzaam te zijn in de salon van haar moeder, werkt ze nu alweer 5 jaar met veel plezier bij BLOY! Liset is een zeer ervaren bindweefselmassage therapeut en een uitstekende schoonheidsspecialiste. Ook zul je haar op de donderdagen aan de receptie vinden!

Schoonheidsspecialiste

Djane

Djane komt uit het West-Friese Grootebroek en woont tegenwoordig in Amsterdam. Ze heeft de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd aan het ROC in Amsterdam. Djane werkt nu alweer verschillende jaren met veel plezier bij BLOY Institute! Djane heeft een stevige hand. Cliënten noemen haar ook wel de bindweefsel-koningin. “Dus kom maar langs als u durft!”

Schoonheidsspecialiste

Esmee

Esmee heeft de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd. Esmee heeft een passie voor de huid en de uiterlijke verzorging. Esmee is sterk in het luisteren naar de wensen van de cliënt en zorgt ervoor dat iedereen tevreden én met een stralende huid uit de behandeling komt.

Marketing & PR

Nathalie

Nathalie is werkzaam bij BLOY in Marketing en PR en woont in Amsterdam. Zij is de creatieve duizendpoot van het team. Nathalie heeft eerder in de Verenigde Staten gewerkt, waar zij ervaring heeft opgedaan binnen de cosmetische industrie. Ze is leergierig en blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in marketing en communicatie.