Ons team

Lindsay van der Looij | BLOY Institute
Eigenaresse

Lindsay van der Looij

Lindsay is de eigenaresse van BLOY en heeft zelf meer dan 15 jaar als huidspecialiste gewerkt. In haar periode als huidspecialiste heeft ze tevens vele BN’ers behandeld die inmiddels vaste klant zijn geworden in de kliniek. De afgelopen 9 jaar was Lindsay mede eigenaresse van KNAP Institute in Amsterdam. Daarnaast heeft ze in het verleden voor diverse skincare merken als accountmanager ervaring opgedaan. Zo lang ze zich kan herinneren heeft ze ontzettend veel interesse in huidverjonging en alles wat daarbij komt kijken. Ze volgt jaarlijks vele cursussen en ze bezoekt internationale beurzen om altijd op de hoogte te blijven betreft de nieuwste innovaties op het gebied van huidverbetering. Zowel in haar huidige rol als eigenaresse van BLOY Institute als tijdens haar tijd als mede eigenaresse van KNAP Institute leert ze iedere dag bij op het gebied van uiterlijke verzorging en schoonheid. Naast haar eigen kennis verbreden zorgt ze ervoor dat haar team ook goed is opgeleid. Het team wordt namelijk onder haar leiding dagelijks geïnspireerd om zichzelf te blijven ontwikkelen. Klanten kunnen er dus van uitgaan dat het team optimale kennis bevat van de nieuwste innovaties op het gebied van huidverjongende en huidverbeterende behandelingen.

Manager

Kristi Riemens

Kristi komt uit Den Helder. Ze is de manager van BLOY Institute. Kristi zit al 11 jaar in het vak en heeft zeer veel ervaring. Wat ze het leukst vindt is, dat je nooit uitgeleerd raakt. Ze volgt de ontwikkelingen in de branche nauwgezet. Haar hoofdtaak is ervoor zorgen dat alles soepel verloopt, de spreekwoordelijke olie in de machine. Personeelsmanagement, trainingen geven of verzorgen, inkopen en ook testen van nieuwe producten, de financiën controleren, maar ook zelf cliënten behandelen en nog veel meer. De diversiteit van dit alles vindt ze het leukste en hierin vindt ze ook haar uitdaging.

Kristi Riemens | BLOY Institute
Sterre Pechler | BLOY Institute
Office manager

Sterre Pechler

Sterre Pechler is de office manager binnen het team BLOY. Sterre is geboren in Groningen en woont sinds 8 jaar in Amsterdam en heeft haar studie afgerond aan de Frank Sanders Akademie voor musicaltheater. Sterre speelt nog steeds in het theater en spreekt films en series in. Dit combineert ze met haar office manager baan bij BLOY Institute in Amsterdam! 
U zult Sterre dus als vaste gezicht aan de balie zien!

Cosmetisch arts KNMG

Drs. Fred Tjan

Drs. Fred Tjan is een gerenommeerd cosmetisch arts KNMG en is gespecialiseerd in injectables. Daarnaast staat hij bekend om het natuurlijke resultaat van zijn behandelingen. Drs. Tjan heeft gestudeerd in Leiden en Amsterdam is eigenaar van de bekende kliniek Clinic 28 in Den Haag. Wij van BLOY vinden Drs. Fred T.M. Tjan één van de beste cosmetisch artsen van Nederland en zijn dan ook erg blij met de komst van zijn team naar onze locatie.

Drs Fred Tjan | BLOY Institute
Amber Zegveld | BLOY Institute
Cosmetisch arts KNMG

Amber Zegveld

Amber Zegveld heeft na haar studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam gewerkt op de afdeling gyneacologie in het ziekenhuis. Sinds 2018 is zij werkzaam als cosmetisch arts. In haar werk vindt ze het belangrijk persoonlijk aandacht erg belangrijk. Samen met haar cliënten stippelt ze een behandelplan uit wat bij diegene past. Ze streeft natuurlijke resultaten na en vindt het belangrijk dat mensen uniek blijven. Iemand helpen om buiten uit te stralen hoe ze zich van binnen voelen is het mooiste in haar vak.

Cosmetisch arts KNMG

Elvera Meijer

Elvera Meijer is werkzaam als arts sinds 2013 en werkt sinds 2014 bij Clinic 28. Elvera is gespecialiseerd in B, fillers, en laser. Haar favoriete behandeling: De combinatiebehandeling voor een gebalanceerde en sprankelende uitstraling met behoud van eigen kenmerken.

Elvera Meijer | BLOY Institute
Hannah Stam de Jonge | BLOY Institute
Huidtherapeute

Hannah Stam de Jonge

Hannah kom uit Den Haag en is huidtherapeute. Haar passie is alles wat de huid betreft. Of het nu gaat om cosmetische of medische behandelingen, in alle gevallen streeft ze naar een zo gezond mogelijke en/of mooie huid. Bij BLOY is Hannah huidtherapeute van het eerste uur en leidt ze ook stagiaires op.

Huidtherapeute

Noortje Zandbergen

Noortje is werkzaam bij BLOY als huidtherapeut. Ze heeft de opleiding huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool in Utrecht. Hier is Noortje zowel paramedisch als cosmetisch opgeleid. Noortje richt zich met name op huidproblematiek en de verbetering van de huidconditie. 
Haar specialiteiten bij BLOY zijn peelings en lasers.

Noortje Zandbergen | BLOY Institute
Sofia Campana | BLOY Institute
Schoonheidsspecialiste

Sofia Campana

Sofia komt uit Ecuador. Ze heeft aan een Spaanse/Ecuadoraanse universiteit gestudeerd in haar thuisland. Sofia is meer dan 12 jaar werkzaam in de schoonheidsbranche. In Ecuador had ze voor meer dan 12 jaar haar eigen kliniek, waar ze met veel plezier haar cliënten ontving. Sofia is een op en top vakvrouw en kan de huid van haar cliënt lezen. Tijdens de behandeling staat de cliënt centraal en geeft ze hem/haar de persoonlijke aandacht die hij of zij verdient. Ze luistert goed naar de wensen en past deze toe in haar behandeling. Samen met de cliënt vormt ze een team. Met de juiste behandeling en de juiste producten voor thuis zorgt ze ervoor dat ze optimaal resultaat behaalt.

Schoonheidsspecialiste

Liset Bergisch

Liset is woonachtig in Purmerend. Als dochter van een ervaren schoonheidsspecialiste is schoonheidsverzorging er met de paplepel ingegoten. Vier jaar geleden besloot ze in de voetsporen van haar moeder te treden en is ze de opleiding gaan doen aan de Louman academie. Naast werkzaam te zijn in de salon van haar moeder, werkt ze nu 1,5 jaar met veel plezier bij BLOY! Liset is een zeer ervaren bindweefselmassage therapeut en een uitstekende schoonheidsspecialiste. Ook zul je haar op de donderdagen aan de receptie vinden!

Liset Bergisch | BLOY Institute
Schoonheidsspecialiste

Nawal Sanders

Nawal is geboren in Amsterdam. Nawal is getrouwd en heeft drie dochters. Ze heeft haar studie in 2005 afgerond in Amsterdam voor schoonheidsverzorging. Sindsdien werkt ze voor haarzelf en heeft ze een salon aan huis en dat combineert ze nu met haar functie bij BLOY Institute. Nawal is een zeer ervaren huidexpert. Bij Nawal kan je bijvoorbeeld terecht voor een goede acne behandeling of een bindweefselmassage voor je gezicht.

Schoonheidsspecialiste

Jacky de Jong

Jacky woont in Haarlem. Ze heeft de opleiding Allround schoonheidsspecialiste gevolgd. Jacky vindt het erg belangrijk hoe iemand zich voelt van binnen en van buiten. Ze voert veelal de QMS behandelingen, acne behandelingen en bindweefselmassages uit. Ook kan je bij haar terecht voor een brow-treatment!

Jacky de Jong | BLOY Institute
Djane Tonkes | BLOY Institute
Schoonheidsspecialiste

Djane Tonkes

Djane woont in het West-Friese Grootebroek. Ze heeft de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd aan het ROC in Amsterdam. Djane werkt nu alweer verschillende jaren met veel plezier bij BLOY Institute! Djane heeft een stevige hand. Cliënten noemen haar ook wel de bindweefsel-koningin. “Dus kom maar langs als u durft!”

Schoonheidsspecialiste

Iris Scholten

Iris Scholten is 26 jaar. Ze heeft 8 jaar geleden de opleiding allround schoonheidsspecialist gedaan en is inmiddels al 3 jaar werkzaam in het bedrijf als huidspecialist. Ze is gespecialiseerd in facials dus zal u haar vooral zien tijdens uw QMS behandeling!

Iris Scholten | BLOY Institute
Schoonheidsspecialiste

Leila Munford

Leila heeft de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd. Het vak spreekt haar erg aan want ze weet hoe belangrijk het kan zijn om er goed en verzorgd uit te zien. Dit straal je uit en maakt je zelfverzekerder. Daarom is huidverbetering enorm belangrijk!
 De Venus Viva Fractional behandelingen zijn haar specialiteit!

Financiën

Leen Filius

Leen is sinds drie jaar weer woonachtig in Amsterdam. Hiervoor heeft hij 15 jaar in Kaapstad gewoond. Na het runnen van een eigen restaurant en een eigen hotel op 1 van de mooiste plekken van Zuid-Afrika heeft hij besloten om zijn carrière voort te zetten in Amsterdam. Leen is bij BLOY Institute en BLOY Store de financieel controller.

Leen Filius | BLOY Institute
Marketing & PR

Nathalie Bennink

Nathalie is werkzaam bij BLOY in Marketing en PR. Nathalie woont in Amsterdam maar komt oorspronkelijk uit Limburg. Zij is de creatieve duizendpoot van het team met haar passie voor social media en content creatie. Nathalie heeft eerder in de Verenigde Staten gewerkt, waar zij ervaring heeft opgedaan binnen de cosmetische industrie. Ze is leergierig en blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in marketing en communicatie.