Skip to main content

Wat is migraine?

Migraine is een aanval van hevige hoofdpijn, die vaak lang aanhoudt. Soms wel een halve dag tot drie dagen. De pijn die bij migraine komt kijken is bonzend en vaak aan één kant van het hoofd. De oorzaak van migraine is nog onduidelijk. BLOY Institute kan door middel van een B-behandeling uw migraine verminderen.

Migraine behandeling bij BLOY

Veel mensen denken bij B alleen aan het opvullen van rimpels en het krijgen van een strakke en egale huid, maar niets is minder waar. B injecties zijn namelijk ook geschikt voor het verminderen van de intensiteit van pijn die komt kijken bij migraine-aanvallen. De injectables worden altijd door een ervaren cosmetische arts geïnjecteerd.

Voor wie is de B-behandeling geschikt?

B-behandelingen om migraine te verminderen helpen niet bij iedereen. Er zijn namelijk veel verschillende soorten migraine. Bij hoofdpijnklachten waarbij u het gevoel heeft dat iemand hard in het oog drukt of een hevige druk en bonzende pijn op de schedel, kan de B-behandeling goed werken. De behandeling werkt minder goed bij mensen die de klachten van migraine omschrijven alsof er steken zijn tussen de ogen of in de wangen en bij mensen die het gevoel hebben alsof hun ‘hoofd uit elkaar klapt’.

interieur-bloy-2

Migraine behandeling met B

Door B in het voorhoofd, de hoge nek/achterhoofd of bij de slapen te injecteren worden de spieren slapper en verdwijnt de spanning in uw hoofd, nek en schouders. Omdat de oorzaak van migraine nog onduidelijk is, is het lastig om het probleem vanaf de bron aan te pakken. Houd er rekening mee dat een B-behandeling er niet voor zorgt dat de migraine aanvallen voorgoed verdwijnen. Verder is het belangrijk om te kijken of de B behandeling voor uw soort migraine geschikt is. Wanneer de B-behandeling werkt, dan vermindert de intensiteit van de pijn die komt kijken tijdens een aanval. Een behandeling duurt ongeveer 15 minuten, afhankelijk van in welke gebieden de B wordt geïnjecteerd.

Afspraak maken voor een migraine behandeling

Heeft u interesse in de B-behandeling bij BLOY Institute? Maak dan een afspraak via de website of neem telefonisch contact met ons op.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken