Merken

Wat is QMS?

QMS Medicosmetics is het merk, dat het mogelijk maakt om door middel van ingrediënten van hoge kwaliteit en revolutionaire technieken de conditie en uitstraling van de huid te optimaliseren. QMS verzorgingsproducten zijn geschikt voor het opvullen van de huid met collageen. Hoe ouder we worden, hoe minder collageen en elastine onze huid aanmaakt. Het gevolg: fijne lijntjes, rimpels, een slappe en een doffe huid. QMS producten zijn uiterst geschikt voor het verbeteren van de huid met tekenen van huidveroudering. U kunt ervoor kiezen om de producten in onze webshop te bestellen of om de QMS Anti Aging behandeling te boeken.

Bestel hier je producten

Voor wie is QMS geschikt?

De QMS producten en behandelingen zijn geschikt voor mensen, die hun huidproblemen willen aanpakken zonder gebruik te maken van injectietechnieken. Stoort u zich bijvoorbeeld aan fijne lijntjes, zichtbare poriën, zonneschade, een droge huid of rimpels? Dan is QMS geschikt voor u. Het resultaat van deze behandeling is een stralende, frisse en gehydrateerde huid met zichtbare vermindering van huidveroudering, zoals lijntjes en rimpels.

Welke QMS producten zijn er?

Elke huid is anders en dat betekent dat elke huid andere zorg nodig heeft. Door middel van de gratis huidanalyse ontdekt u wat de conditie van uw huid is en welke producten u nodig heeft voor het optimaliseren van uw huid. Door het huiddoel vast te stellen, (bijvoorbeeld hydrateren of anti-aging) kunnen wij u de juiste producten adviseren. Voorbeelden van producten van QMS zijn moisturisers (geschikt voor het hydrateren), exfoliators (geschikt voor het verwijderen van dode huidcellen), cleansers (geschikt voor het reinigen van de huid) en masks (geschikt voor het verzorgen van de huid). Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste QMS product uit onze webshop? Neem dan contact met ons op.

Hoe ziet een QMS behandeling bij BLOY eruit?

Wanneer u kiest voor QMS-behandelingen of -producten werkt u in drie verschillende fases. De behandelingen en producten zijn intensief, waardoor het nodig is om tussen de behandelingen door de huid te laten rusten. In de eerste fase wordt het vochtbalans en het vetbalans weer in evenwicht gebracht. In de tweede fase gaan we verder met het verstevigen van de huid. Tot slot, in de derde fase, gaan we de huid perfectioneren door rimpels, fijne lijntjes en andere oneffenheden te behandelen.

QMS producten kopen

Bent u geïnteresseerd in QMS producten? Bekijk dan onze webshop. Heeft u vragen of wilt u advies over de producten en/of het gebruik ervan? Neem dan contact met ons op.

QMS behandeling boeken

Wilt u de behandeling met QMS producten door een professional uit laten voeren? Boek dan een QMS anti aging behandeling bij BLOY institute.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken