Merken

Over PCA Skin

De missie van PCA Skin, oorspronkelijk Physicians Choice Arizona, is om de gezonde huid te ondersteunen en oneffenheden en huidproblemen zoals acne en huidveroudering te behandelen. PCA skin staat internationaal bekend om het oplossen van huidproblemen door middel van luxe peelings die snel maximaal resultaat geven.

De producten van PCA skin en de ook de behandelingen van PCA krijgen veel aandacht in de Amerikaanse media, onder andere van Oprah Winfrey en de Vogue. En momenteel verovert het merk ook Nederland.

Bestel hier je producten

PCA Skin productontwikkeling

PCA skin combineert gezondheid, schoonheid en wetenschap door effectieve en unieke formules te ontwikkelen die gericht zijn op het verbeteren van de huidkwaliteit. De producten van PCA skin worden niet op dieren getest en alle producten worden getoetst op naleving van de strenge richtlijnen die gelden in de branche voordat ze gebruikt en verkocht worden. De producten bevatten verschillende werkzame stoffen zoals retinol, vitamines en zuren die de huidverbetering van binnenuit stimuleren.

Voor wie is PCA Skin geschikt?

PCA skin heeft zowel peelings als verzorgingsproducten ontwikkeld, die elkaar versterken. De behandelingen en producten zijn afgestemd op verschillende huidproblemen zoals huidveroudering, acne littekens en een doffe huid. Elke huid is anders en dat betekent dat elke huid andere verzorgingsproducten nodig heeft. Wilt u precies weten welke behandeling en/of producten geschikt zijn voor uw huid? Maak dan een afspraak voor de gratis huidanalyse.

PCA Skin behandeling bij BLOY

De PCA Retinol Peeling die u bij BLOY Institute kunt boeken is geschikt voor de verouderde en/ of zonbeschadigde huid met of zonder oneffenheden zoals acne, littekens en lijntjes. De behandeling bestaat uit een krachtige en zeer effectieve peeling, die door één van onze huidspecialisten wordt toegepast. Daarnaast krijgt u een Intensive Brightening Behandeling mee voor thuis. Het resultaat van deze behandeling is een gladdere huid met een jongere uitstraling binnen één week. Bent u benieuwd naar de PCA Retinol behandeling? Maak dan hier een afspraak.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken