Merken

Over Obagi

Obagi staat bekend om haar krachtige en effectieve productlijn. De producten zijn ontwikkeld om diverse huidproblemen, zoals acne en huidveroudering tegen te gaan. De werkzame stoffen dringen tot diep in de cellen door, waardoor de huid zichzelf van binnenuit herstelt. Indien u de nabehandeling en naverzorging gebruikt zoals geadviseerd, dan is het resultaat een jongere en gezondere huid.

Koop hier je producten

Obagi producten

De producten van Obagi zijn in staat om uw huidproblemen op een snelle, veilige en doeltreffende manier aan te pakken doordat de werkzame stoffen worden ingezet op cellulair niveau. De producten zijn klinisch getest en bewezen effectief en zijn dan ook de eerste keuze van huidspecialisten wereldwijd.

Obagi behandeling bij Bloy

Bij BLOY kunt u een behandeling boeken waarbij we gebruik maken van producten van Obagi. De Obagi Blue Peel is geschikt voor het verbeteren van alle huidtypen. De peeling wordt ingezet om de volgende huidaandoeningen te behandelen;

  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Melasma
  • Zonbeschadigde huid
  • Grove poriën
  • Slappe huid
  • Ruwe textuur
  • Acné en acné littekens
  • Huidveroudering

De resultaten van Obagi

De resultaten van Obagi zijn voorspelbaar en klinisch bewezen. Doordat de werkzame stoffen controleerbaar zijn en tot diep in de huid doordringen wordt de huid van binnenuit verbeterd. Het wereldwijde succes van de Obagi behandelingen en producten heeft zelfs tot publicaties in wetenschappelijke literatuur geleid.

Obagi Medical producten bij BLOY

Bij BLOY Institute kunt u behandelingen boeken en producten kopen van Obagi. Indien u interesse heeft in de producten van Obagi Medical, kom dan langs. Wij adviseren u graag op het gebied van skincare.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

Onze merken