Skip to main content
Merken

ME LINE

De producten van ME LINE zijn de enige producten die geschikt zijn, voor alle soorten hyperpigmentatie op zowel het lichaam als het gezicht. De behandelingen geven snel resultaat en de producten zijn makkelijk in gebruik. Met de ME LINE behandeling zijn pigmentvlekken verleden tijd.

Voor wie is ME LINE geschikt?

Zonneschade, medicijngebruik, zwangerschap, hormonen, huidveroudering, ontstekingsreacties en agressieve huidbehandelingen kunnen pigmentvlekken als gevolg hebben. Bij BLOY Institute kunt u verschillende behandelingen (peelings en laserbehandelingen) boeken die helpen bij het verminderen van pigmentatie, maar soms is dat niet genoeg. In dat geval kunt u kiezen voor deze behandeling.

Een behandeling met ME LINE

Een behandeling met ME LINE begint altijd met een intakegesprek. Tijdens de analyse kijken wij wat het huidprobleem is en hoe we dat het beste kunnen aanpakken. Zodra we het probleem in beeld hebben gebracht kunnen we de behandeling starten. ME LINE is de enige productlijn die gespecialiseerd is in alle soorten hyperpigmentatie op het lichaam en het gezicht. De producten en behandelingen zijn geschikt voor elk soort pigment en lichaamsdeel. De behandeling bestaat uit behandelingen in kuurvorm (3-4 maanden). De behandelingen vinden plaats in de kliniek en een reeks producten krijgt u mee voor thuis, zodat u het resultaat kunt optimaliseren. De behandeling geeft snel resultaat en is klinisch getest.

Nazorg ME LINE behandeling

Hoewel de ME LINE behandeling een compleet veilige behandeling is, moet u wel rekening houden met enige hersteltijd. De huid kan wat trekkerig aanvoelen en licht gaan schilferen. Geen zorgen, dit hoort bij het vernieuwingsproces van de huid. Aangezien de huid na de behandeling gevoelig is kunt u het beste de zon en activiteiten waarbij u kunt gaan transpireren vermijden. Ook is het belangrijk om na de behandeling enkel crèmes te gebruiken die geschikt zijn. De huidspecialist zal u hierover informeren.

ME LINE behandeling boeken

Stoort u zich aan pigmentvlekken op het lichaam en/of het gezicht? Wellicht is de ME LINE behandeling iets voor u. Weet u niet zeker of de behandeling geschikt is voor u, maar wilt u wel een huidprobleem aanpakken? Maak dan eerst een afspraak voor de gratis huidanalyse.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken