Merken

Over Cellics

Een gezonde huid is een mooie huid. Dat is waar Cellics voor staat. Veel huidverzorgingsproducten worden aan de buitenkant aangebracht maar Cellics verzorgt als een van de weinigen de huid ook van binnenuit.

Bestel hier je producten

Cellics producten

De producten van Cellics zijn waarschijnlijk anders dan u gewend bent. Geen crèmes of needling behandelingen om de huid te verbeteren, maar een substantie in poedervorm. Het huidsupplement bestaat uit maar liefst 29 cell- en skinboosters (waaronder hyaluronzuur, collageen en phytoceramides) die helpen bij het herstellen van de huid. De poeder is makkelijk te mengen met uw drankje waardoor het product makkelijk in te nemen is, bijvoorbeeld tijdens het ontbijt. Wilt u de kwaliteit van uw huid van binnenuit verbeteren? Wellicht zijn de producten van Cellics iets voor u.

Voor wie is Cellics geschikt?

De producten van Cellics zijn geschikt voor iedereen van 30 jaar of ouder, die (preventief) wilt werken aan de gezondheid van zijn/haar huid zonder dat daarbij persé gebruik gemaakt moet worden van apparatuur en crèmes. Vanaf ons dertigste levensjaar maakt ons lichaam aanzienlijk minder collageen aan waardoor de huid slapper wordt en fijne lijntjes en rimpels om de hoek komen kijken. Met de producten van Cellics bouwt u niet alleen aan het collageen en de stevigheid van uw huid, maar u werkt ook aan uw algemeen welzijn doordat u verschillende skin- en cellboosters inneemt.

Zijn de producten van Cellics geschikt voor vegans en vegetariërs?

Hoewel de ME LINE behandeling een compleet veilige behandeling is, moet u wel rekening houden met enige hersteltijd. De huid kan wat trekkerig aanvoelen en licht gaan schilferen. Geen zorgen, dit hoort bij het vernieuwingsproces van de huid. Aangezien de huid na de behandeling gevoelig is kunt u het beste de zon en activiteiten waarbij u kunt gaan transpireren vermijden. Ook is het belangrijk om na de ME LINE behandeling enkel crèmes te gebruiken die geschikt zijn. De huidspecialist zal u hierover informeren.

De resultaten van Cellics

Het resultaat van de Cellics producten is onder andere een huid die goed is gevuld met collageen. Doordat de huid van binnenuit verbeterd wordt zullen behandelingen met peelings, crèmes en needling ook een beter en langdurig effect hebben. Bent u benieuwd geworden naar de producten van Cellics? Bekijk dan alle producten in onze webshop.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

Onze merken