Littekens behandelen bij BLOY

Om littekens te verwijderen of te verminderen maken we gebruik van 3 behandelingen, namelijk;

SkinpenObagi Blue PeelingVenus VivaFotona4D®

Littekens verwijderen BLOY

Littekens in het gezicht zijn vervelende, soms pijnlijke en vaak cosmetisch storende huidaandoeningen. Bij BLOY Institute verminderen of verwijderen wij uw littekens op een veilige en effectieve manier door middel van de meest geavanceerde apparatuur. Heeft u ook last van deze aandoening en wilt u graag uw littekens laten verwijderen? Maak dan een afspraak bij BLOY Institute in Amsterdam.

Hoe ontstaan littekens?

Littekens zijn huidafwijkingen die ontstaan als de wondgenezing wordt verstoord. Een verstoring kan veroorzaakt worden door bijvoorbeeld een infectie, een algehele slechte conditie van de huid of door een slechte doorbloeding van het gebied waar de wond moet genezen. Ook kan er een verdikt litteken ontstaan wanneer de huid teveel collageenweefsel aanmaakt. Een litteken kan ook ingetrokken zijn of verkleefd zitten aan de onderliggende weefsels. Littekentjes in het gezicht ontstaan vaak door acne in de puberteit en gaan moeilijk vanzelf weg. Ook deze littekens kunnen wij bij BLOY verminderen of verwijderen.

Littekens verwijderen met Skinpen

De Skinpen is een vorm van microneedling. Bij microneedling wordt er gewerkt met kleine naaldjes die de huid precies genoeg ‘verwonden’ om het natuurlijke herstelproces te activeren. Hierdoor vernieuwt de huid zich waardoor uw littekens verminderen of zelfs verdwijnen. Microneedling is een effectieve manier om van uw littekens af te komen. Toch is niet elke huid hetzelfde, wat betekent dat elke huid persoonlijke aandacht nodig heeft. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste behandeling om littekens te verwijderen.

Littekens verwijderen met Obagi Blue Peeling

De Obagi Blue Peel is één van de meest effectieve huidbehandelingen op dit moment. De Obagi Blue Peel is een milde peeling die in 30 minuten de dode huidcellen verwijdert waardoor de huid gladder, frisser en verfijnder wordt. Het resultaat van een behandeling met de Obagi Blue Peel is dat het uiterlijk, de textuur, de huidteint en de conditie van de huid verbetert.

Littekens verwijderen met Venus Viva

Bent u op zoek naar een effectieve behandeling om uw littekens te behandelen? Dan is de radiofrequentie behandeling ‘Venus Viva’ zeker iets voor u. De radiogolven die vrijkomen maken kleine gaatjes in de opperhuid die de huid precies genoeg ‘verwonden’ om de collageen aanmaak in de huid te stimuleren. Na de hersteltijd zult u zien dat oneffenheden op de huid zichtbaar zijn verminderd.

Littekens verwijderen met Fotona4D®

Fotona4D® is een baanbrekende laserbehandeling die een unieke combinatie van twee laser golflengten gebruikt om 4 verschillende “lagen” van de huid te behandelen. Hiermee wordt de huid sterk verstrakt waardoor je een jongere uitstraling krijgt. Met deze behandeling krijg je het effect van een facelift, maar dan zonder operatie.

Afspraak maken littekens verwijderen

Heeft u ook last van littekens op uw gezicht en bent u op zoek naar een ervaren huidkliniek die littekens kan verwijderen? Zoek dan niet verder. Bij BLOY Institute starten we met het opstellen van een persoonlijk behandelplan voordat we aan de behandelingen beginnen. Op deze manier weet u van te voren wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt verwachten. Wij maken gebruik van de nieuwste en best geteste apparatuur om altijd het meest optimale resultaat te behalen. Kortom: bij BLOY Institute bent u in goede handen. Wilt u een afspraak maken en weer een stralende huid zonder littekens? Maak dan hier een afspraak.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

Onze merken