Skip to main content

Lipvergroting behandeling

Bent u niet tevreden met uw lippen? Vindt u ze bijvoorbeeld te smal of zijn ze ongelijk en vindt u dat storend? Bij BLOY Institute kunt u voor een lipvergroting kiezen om de lippen  mooi vol te maken. Volle lippen zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend, maar bij BLOY Institute bent u aan het juiste adres voor mooie, volle en natuurlijk uitziende lippen.

Filler behandeling

Lipvergroting behandeling bij BLOY Institute

Fillers zijn een veilige en effectieve manier om delen in het gezicht op te vullen, dus ook de lippen. BLOY Institute werkt samen met de cosmetische artsen van Clinic28 die het, net als wij, belangrijk vinden dat de lippen passen bij de vorm van uw gezicht en dat de lippen er natuurlijk uit komen te zien. Voor de lipvergroting maken wij gebruik van een fillerbehandeling.

Wat is een lipvergroting behandeling?

Smalle lippen zijn voor sommige mensen cosmetisch storend en kiezen daarom voor een lipvergroting. Om de lippen voller te maken, maken we gebruik van een injectable genaamd ‘filler’. De vloeistof, hyaluronzuur, wordt in de lippen geïnjecteerd waardoor de lippen voller worden. Na de behandeling kunnen de lippen een beetje opgezwollen zijn en beurs aanvoelen. Dit trekt na enkele dagen weg en dan kunt u genieten van prachtige volle lippen.

Het resultaat van een lipvergroting behandeling

Het resultaat van een fillerbehandeling is vrijwel direct zichtbaar. Het effect na een fillerbehandeling houdt ongeveer 6 maanden aan. Daarna breekt uw lichaam de stof vanzelf weer af.

Afspraak maken lipvergroting

Wilt u ook graag natuurlijke, volle lippen? Maak dan een afspraak bij BLOY Institute. Onze cosmetische artsen adviseren u graag op het gebied van een lipvergroting. Maak hier een afspraak of neem telefonisch contact met ons op.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken