Behandelingen

ImuPro Voedingsanalyse

Heeft u regelmatig last van hoofdpijn of migraine? Buikpijn/darmklachten? Last van vermoeidheid? Huidklachten? Het antwoord kan liggen in een of meerdere voedselintoleranties. Voedselintoleranties kunnen van invloed zijn op ons immuunsysteem en talloze (vage) klachten veroorzaken.

De behandeling

ImuPro Voedingsanalyse BLOY Institute in Amsterdam

Vanaf nu biedt BLOY Institute het Imupro concept aan. Dit is een simpele test die voedselintoleranties in kaart brengt, de specialiste bespreekt vervolgens de resultaten met u en zal support bieden bij het samenstellen van een passend dieet. Een gezond energiek lijf en een stralende huid staan centraal binnen ons aanbod.

Klachten bij voedselintoleranties
Heel veel mensen hebben last van voedsel intoleranties zonder dat ze dat weten. Niet in alle gevallen zult u direct iets merken aan uw lichaam (zoals hoofdpijn of buikpijn) maar het lichaam kan ook zonder dat u het weet tegen ontstekingen als gevolg van intoleranties vechten. Daarom adviseren wij iedereen om een keer een test te ondergaan. Wanneer u op de hoogte bent van uw intoleranties kunt u, door vaak een paar simpele aanpassingen in uw dieet te maken, veel gezonder en energieker leven. Gezonde darmen zijn ook van grote invloed op onze stemming. Ga maar na, wanneer u last heeft van een opgeblazen gevoel bijvoorbeeld, dan zit u meteen minder lekker in uw vel (en in uw kleding). Intoleranties kunnen daarnaast ook leiden tot huidproblemen zoals acne en psoriasis.

Verschillende testen beschikbaar
Geef uw lichaam dit jaar een reboost en ontdek welke voeding u het beste kunt laten staan. Een gezond sterk lichaam begint in de darmen. We adviseren u graag in dit traject en u bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend consult om eens verder te praten. Er zijn verschillende ImuPro testen beschikbaar en samen bepalen we welke test het beste bij u aansluit.

Het Imupro concept
Vanaf nu bieden we het Imupro concept aan. Dit is een simpele test die voedselintoleranties in kaart brengt, de specialiste bespreekt vervolgens de resultaten met u en zal support bieden bij het samenstellen van een passend dieet. Een gezond energiek lijf en een stralende huid staan centraal.

ImuPro biedt een individuele voedingsanalyse inclusief een gepersonaliseerde rapportage. De test bevat een geavanceerde en betrouwbare bloedanalyse voor IgG-voedselallergieën (voedselintolerantie test). We kunnen tot maar liefst 270 voedingsmiddelen testen. Samen met de testresultaten en uitleg van onze specialiste ontvangt de cliënt een individueel voedingsconcept. Dit vormen de bouwstenen voor een gezonder leven. Samen kunnen we in kaart brengen welke voedingsmiddelen goed zijn en wat de ´trigger voedingsmiddelen zijn´. Door het voedsel dat problemen veroorzaakt te vermijden kunnen ontstekingsprocessen worden verminderd of zelfs gestopt worden zodat het lichaam kan herstellen.

Prijzen afhankelijk van de gekozen test:

Screen: 160 euro
Screen+: 215 euro
Basic: 310 euro
Vegetarisch: 310 euro
Complete: 620 euro

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen

Kan er ook op lactose intolerantie getest worden?

Lactose intolerantie kunnen we helaas niet aantonen binnen de ImuPro test. Echter wel uw reactie op melkproteïne.

Wat is het verschil tussen lactose intolerantie en melkallergie?

Met een melkproteïne-allergie reageert het immuunsysteem op melkproteïnes die normaal gesproken onschadelijk zijn. Iemand met dit type allergie zal niet in staat zijn om welk zuivelproduct dan ook waar dit proteïne aanwezig is verdragen. Lactose vrije producten zijn dan ook niet geschikt. Bij een lactose-intolerantie is het probleem een specifiek type suiker in de melk (lactose). Het probleem wordt veroorzaakt door een tekort aan enzymen – het is geen reactie van het immuunsysteem.

Hoe wordt de test afgenomen?

U kunt kiezen voor de vingerprik of via een intraveneus prik. De vingerprik is enkel te gebruiken bij de ImuPro Screen en ImuPro Screen+. Zowel de vingerprik als de intraveneus prik wordt bij BLOY Institute afgenomen. Het is belangrijk om 3 uur van te voren nuchter te zijn.

Hoe snel krijg ik het resultaat?

1-2 weken. Uw behandelaar zal u hier verder over inlichten.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

Onze merken