Laserbehandeling Amsterdam

Steeds vaker worden laserbehandelingen ingezet bij het behandelen van huidproblemen zoals rimpels, gesprongen bloedvaatjes, pigmentvlekken of (acne)littekens. BLOY Institute is gespecialiseerd in laserbehandelingen voor onder andere huidverjonging, huidverbetering en lichaamscontouring. Bent u op zoek naar een laserbehandeling in Amsterdam? Neem dan contact met ons op.

Waarom een laserbehandeling in Amsterdam bij BLOY Institute

Wanneer u geïnteresseerd bent in een laserbehandeling is het belangrijk om deze uit te laten voeren door medisch geschoold personeel. Het is namelijk belangrijk om op een juiste en veilige manier met het laserapparatuur om te gaan om brandwonden en littekens te voorkomen. Bij BLOY Institute weet u zeker dat u aan het juiste adres bent voor een laserbehandeling in Amsterdam. Het team van BLOY beschikt over de juiste hoeveelheid ervaring, kennis en apparatuur om de laserbehandeling op een verantwoorde wijze uit te voeren.

Laserbehandeling Amsterdam: een aantal belangrijke tips

Voordat u naar de afspraak van de laserbehandeling komt is het belangrijk om de ins en outs te kennen. Belangrijk om te weten is, dat u 4 weken vóór, tijdens en 4 weken na de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank mag. Ook kunt u niet behandeld worden als u zongebruind bent, spraytan of zelfbruiner op heeft. Tot slot is het belangrijk om te weten dat resultaat tijd nodig heeft. Soms kan het huidprobleem (zoals pigmentvlekken en gesprongen bloedvaatjes) erger worden voordat het wegtrekt.

Wat is een laserbehandeling en voor wie is de behandeling geschikt?

Laserbehandelingen zijn behandelingen waarbij lichtbundels omgezet worden in energie en warmte waardoor het mogelijk is om delen in en op de huid te behandelen zonder de huidtextuur te beschadigen. Een laserbehandeling is over het algemeen geschikt voor iedereen die last heeft van oppervlakkige pigmentvlekken, talgklierhyperplasie, ouderdomsvlekjes, steelwratjes en couperose. Voor een effectieve behandeling is er altijd een persoonlijk behandelplan nodig. Niet elke laser is geschikt voor elke huid. Voorbeeld: wanneer het vermogen van de laser te laag is kan het resultaat erg tegenvallen. Tijdens de laserbehandeling wordt licht omgezet naar warmte (in de vorm van pulsen) om het betreffende gebied te behandelen. De laserbehandeling kan als prikkelend worden ervaren, afhankelijk van uw pijngrens.

Laserbehandeling Amsterdam afgestemd op uw huid

Voordat we daadwerkelijk aan de laserbehandeling beginnen is het belangrijk om eerst de huid te analyseren. Dit doen we door een gratis huidscan aan te bieden waardoor we een beter beeld krijgen van uw huid. Bij het kiezen van de juiste behandeling is het belangrijk om te weten welk gebied u wilt behandelen, wat de mogelijkheden zijn, wat uw wensen zijn en welk laservermogen we moeten gebruiken. Nadat we een goed beeld hebben van uw huid kunnen we een persoonlijk behandelingsplan maken en de laserbehandeling voortzetten.

Direct een afspraak maken voor een laserbehandeling in Amsterdam

Heeft u last van één of meerdere genoemde huidproblemen? Dan kunnen wij u door middel van een laserbehandeling helpen. U kunt gemakkelijk online een afspraak maken voor een laserbehandeling in Amsterdam bij BLOY Institute. Uiteraard kunt u ook eerst persoonlijk contact met ons opnemen via  020 854 51 61 of info@bloyinstitute.com.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

Onze merken