Kraaienpootjes behandeling bij BLOY Institute

Stoort u zich aan de zogenaamde kraaienpootjes of wilt u ze voorkomen?
BLOY Institute maakt gebruik van de volgende kraaienpootjes behandelingen om kraaienpootjes tegen te gaan of te verwijderen:

Venus Viva behandelingSkinpen behandelingLABAREAU Anti Aging behandelingFotona4D®

Wat zijn kraaienpootjes?

“Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!’”. Minder leuk is dat lachen rimpeltjes en fijne lijntjes kan veroorzaken, ook wel ‘kraaienpootjes’ genoemd. Dit zijn rimpeltjes en/of fijne lijntjes naast uw ogen die kunnen ontstaan door lachen, roken, huidveroudering en/of het aanspannen van uw ogen.

Kraaienpootjes behandeling met B

Kraaienpootjes zijn goed te behandelen met B. Door middel van het injecteren van de tijdelijke spierontspanner wordt ervoor gezorgd dat de spiertjes minder samentrekken, waardoor de zichtbaarheid van de kraaienpootjes vermindert en soms zelfs verdwijnt. De behandeling met B duurt zo’n 5 a 10 minuten en de pijn is minimaal.

Kraaienpootjes behandeling met Venus Viva

De Venus Viva behandeling is een geschikte en effectieve behandeling om u van uw kraaienpootjes af te helpen. Deze radiofrequentie behandeling is geschikt voor het verminderen van rimpeltjes en het terugkrijgen van een egale huid. De Venus Viva maakt door middel van gefractioneerde radiogolven kleine gaatjes in de opperhuid waardoor de huid gestimuleerd wordt om meer collageen aan te maken. Hierdoor wordt uw huid steviger, voller en worden fijne lijntjes en rimpeltjes verleden tijd.

Kraaienpootjes behandeling met Skinpen

Door gebruik te maken van de Skinpen kunnen we de zichtbaarheid van rimpeltjes verminderen. De Skinpen is een micro-needling systeem die geschikt is voor het verstevigen en egaliseren van de huid door de aanmaak van fibroblasten, collageen en elastine te stimuleren. Na de behandeling oogt het behandelde gebied weer egaler, frisser en stralender. Zeg maar dag tegen die kraaienpootjes!

Kraaienpootjes behandeling met LABAREAU

Het is tijd om je anti-aging skincare naar een ongeëvenaard niveau te tillen met de behandelingen van het revolutionaire LABAREAU. LABAREAU zorgt voor een vermindering van rimpels en fijne lijntjes, evenals kleinere poriën. De huid zal er gladder, voller en steviger uitzien. De exclusieve facials van LABAREAU geven de huid meer volume, diepere hydratatie en een glow. Wilt u een afspraak maken voor een LABAREAU Anti Aging behandeling? Klik dan hier.

Kraaienpootjes behandeling BLOY Institute

Wilt u uw kraaienpootjes laten behandelen? Maak dan een afspraak voor één van onze behandelingen bij BLOY Institute. U kunt een afspraak maken via de website of u kunt telefonisch contact met ons opnemen.

Kraaienpootjes behandeling met Fotona4D®

Fotona4D® is een baanbrekende laserbehandeling die een unieke combinatie van twee laser golflengten gebruikt om 4 verschillende “lagen” van de huid te behandelen. Hiermee wordt de huid sterk verstrakt waardoor je een jongere uitstraling krijgt. Met deze behandeling krijg je het effect van een facelift, maar dan zonder operatie.

winkel-binnenzijde-BLOY
Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken