Skip to main content
Klanttevredenheid

Klachtenprocedure

Bij BLOY Institute staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om het beste resultaat te behalen en de beste service te verlenen. Alle klachten nemen wij uiterst serieus, omdat uw goede ervaring ons veel waard is en wij ons altijd willen blijven verbeteren.

Mocht het voorkomen dat u een klacht heeft en u kunt er voor uw gevoel niet samen uitkomen met BLOY Institute, de betreffende behandelaar of iemand van het personeel, dan heeft BLOY Institute een heldere klachtenprocedure. Uw klacht zal altijd in behandeling worden genomen. We zullen er te allen tijde alles aan doen om samen met u tot een oplossing te komen.

Het allerliefste gaan we met u in gesprek (bij voorkeur persoonlijk en anders telefonisch of per mail) over datgene waar u niet tevreden mee bent. U kunt daarmee ook anoniem een klacht kenbaar maken of een verbetersuggestie doen. Er kan een mail verstuurd worden naar: info@bloyinstitute.com. Binnen één week proberen wij de klacht naar tevredenheid af te handelen.

Wij hopen dat een officiële klachtenafhandeling niet nodig is. Misverstanden en miscommunicatie zijn meestal de oorzaak van de klacht. Wij willen er graag alles aan doen om dit te voorkomen.