Behandelingen kaaklijn verstrakken

De verschillende behandelingen die we aanbieden om de kaaklijn te verstrakken zijn:

FillerbehandelingHIFU-behandelingVenus Legacy MP2Venus Viva

Kaaklijn verstrakken bij BLOY

Stoort u zich aan een korte kin, onderkin of slappe kaaklijn? Een slappe kaaklijn kan het gevolg zijn van huidveroudering maar het kan ook zijn dat uw kaaklijn van nature niet strak is. Bij BLOY Institute kunnen we door middel van verschillende behandelingen uw kaaklijn verstrakken.

Kaaklijn verstrakken met fillers

Een manier om de kaaklijn effectief te verstrakken is een behandeling met fillers. De behandeling met fillers is een populaire behandeling onder zowel mannen als vrouwen, en zorgt voor een krachtige uitstraling met mooie contouren. Om de kaaklijn te verstrakken met fillers injecteert de cosmetisch arts met fijne naaldjes de vloeistof ‘hyaluronzuur’ in de huid om het volumeverlies op te vullen. Na de behandeling ziet u direct resultaat.

Kaaklijn verstrakken met HIFU

Ook HIFU is een uiterst geschikte techniek om de kaaklijn te verstrakken. De High Intensity Focus Ultrasounds zendt geluidsgolven en energie uit naar het te behandelen gebied waardoor de aanmaak van nieuwe cellen en collageen wordt gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat de huid wordt verstrakt en gelift zonder dat hier een operatie bij nodig is. De techniek werkt op de SMAS-laag: de laag die wordt behandeld door chirurgen tijdens een facelift. De behandeling is niet pijnloos maar de resultaten daarentegen zijn zeer mooi.

Kaaklijn verstrakken met Venus MP2

Een behandeling met de Venus Legacy MP2 biedt de uitkomst voor een verslapte huid. Door de jaren heen verliest de huid zijn elasticiteit en wordt dunner. Dit komt door de afname in het collageen met verslapping en rimpelvorming als resultaat. De Venus Legacy MP2 gebruikt radiofrequentie en magnetische pulsen waardoor de huid samentrekt en verstevigt. Na één behandeling zult u al resultaat zien, maar vaak is het nodig om de behandeling in kuurvorm af te nemen.

Kaaklijn verstrakken met Venus Viva

Met de Venus Viva zal de huid verstrakken en de poriën en fijne rimpels geleidelijk vervagen. De behandeling is pijnloos en wordt als aangenaam ervaren. De Venus viva beschikt over een diamond polar, waarbij multipolaire radiofrequentie en electromagnetische pulsen voor een lifting van de kaaklijn en de wenkbrauw zorgen.

Behandeling boeken kaaklijn verstrakken

Wilt u ook weer een strakke kaaklijn en een krachtige uitstraling? Boek dan direct een van onze behandelingen of neem contact met ons op voor meer informatie.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken