Skip to main content
Behandelingen

Skinbooster behandeling

Een mooie gezonde stralende huid start met het optimaliseren van de huidkwaliteit. Een injectable behandeling met Skinboosters is hier uitermate geschikt voor. Skinboosters zorgen voor een langdurige en diepe hydratatie van de huid en ze zorgen er voor dat de huid weer in balans komt en de gezonde glow terug komt.

De behandeling

Skinboosters behandeling bij BLOY Institute

Een behandeling met Skinboosters is uitsluitend gericht op het verbeteren van de huidkwaliteit. Indien wensen kan de behandeling gecombineerd worden met een filler behandeling voor volume herstel.

Wat zijn Skinboosters?

Een skinbooster is een niet gecrosslinkt hyaluronzuur met een lage viscositeit die ervoor zorgt dat de toplaag van de huid beter in staat is om de watermoleculen vast te houden. Hierdoor is de huid beter gehydrateert en krijg je en gezonde glow met als gevolg een verbeterde huidkwaliteit.

Waarvoor gebruiken wij Skinboosters?

  • Voor het langdurig hydrateren van de huid van binnenuit.
  • Voor het verbeteren van de algehele huidkwaliteit.
  • Glow. 
  • Voor het verminderen van oneffenheden in het gezicht.

Skinboosters kunnen worden gebruikt voor het gelaat, de hals, de handen en het decolleté.

De behandeling met Skinboosters

De behandeling wordt uitgevoerd middels een aantal injecties die met een zeer fijne naald worden ingebracht. De behandeling is nagenoeg pijnloos. Eventueel kan een 2de behandeling na een maand een nog langduriger effect teweeg brengen. Na de behandeling kunt u direct de normale dagelijkse activiteiten hervatten. Er is geen sprake van downtime. In uiterste gevallen kan er een klein blauw plekje ontstaan op de plaats van het prikken; dit kunt u gemakkelijk camoufleren met een foundation of poeder.

Het resultaat van Skinboosters

Omdat hyaluronzuur net als het menselijke hyaluronzuur een biologische stof is, breekt het lichaam de stof zelf af. U profiteert ongeveer 6-8 maanden van het resultaat afhankelijk van het aantal behandelingen. Bespreek met uw behandelend arts hoeveel sessies er nodig zijn voor optimaal resultaat. Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van de huidkwaliteit.

Het resultaat van Skinboosters

Omdat hyaluronzuur net als het menselijke hyaluronzuur een biologische stof is, breekt het lichaam de stof zelf af. U profiteert ongeveer 12 maanden van het resultaat mits u een kuur ondergaat. Bespreek met uw behandeld arts hoeveel sessies er nodig zijn voor optimaal resultaat. Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van de huidkwaliteit.

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen

Waar dien ik rekening mee te houden voor de behandeling?

Indien u bloedverdunnende medicijnen op recept gebruikt, kunt u deze in principe gewoon blijven gebruiken. Overleg dit wel altijd voor de behandeling met uw behandelaar bij BLOY Institute. Indien u bloedverdunnende medicijnen gebruikt zoals Ibuprofen en Aspirine zonder doktersvoorschrift is het aan te raden om hier een week van te voren mee te stoppen. Daarnaast adviseren we u ook een week van te voren te stoppen met het gebruik van visolie supplementen.

Doet de behandeling pijn?

Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met hele fijne naalden. De meeste cliënten hebben geen verdoving nodig voor deze behandeling.

Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?

De behandeling heeft geen downtime. U kunt u dagelijkse activiteiten direct weer hervatten. In sommige gevallen kunt u last hebben van een lichte zwelling of een blauw plekje op de plaats van het prikken. Dit trekt spoedig weg.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken