Skip to main content
Behandelingen

Radiesse filler behandeling

Radiesse is eveneens een ander type filler dan hyaluronzuur. Ook Radiesse zet het lichaam zelf aan tot de productie van nieuw collageen. De huid zal zichzelf verbeteren en voller, steviger en elastischer worden. Radiesse wordt met name ingezet om verloren support in het gelaat te herstellen.

De behandeling

Radiesse filler behandeling bij BLOY Institute

Het resultaat is een jonger fris uiterlijk. Meestal wordt een combinatie van verschillende injectables aangeraden afhankelijk van het te behandelen gebied. Maak nu een gratis consult afspraak bij BLOY Institute voor meer informatie.

Wat doet Radiesse?

Radiesse geeft onmiddellijk resultaat. Na de behandeling ziet u meteen verschil. Daarnaast stimuleert Radiesse het lichaam tot het aanmaken van nieuw collageen voor uiteindelijke resultaten die 12 tot 18 maanden aanhouden.

Waarvoor gebruiken we Radiesse?

Radiesse wordt gebruikt voor het opvullen van rimpels en het verbeteren van de contouren in het gezicht, zoals:

 

  • Herstellen van support in het gezicht.
  • Verbetering contouren kaaklijn (ook bij mannen).
  • Handverjonging.

Wat is Radiesse?

Radiesse is een duurzaam, injecteerbaar huidvulmiddel dat gebruikt wordt voor de augmentatie van zacht weefsel, zoals gelaatsrimpels, plooien en contouren. Radiesse is geen 

permanent vulmiddel. Het door de FDA goedgekeurde Radiesse bestaat uit calciumhydroxylapatiet (CaHA) microsferen gesuspendeerd in een waterige gel. Radiesse is het eerste vulmiddel dat niet alleen volumevervanging biedt voor rimpels, plooien en vetverlies, maar ook het lichaam stimuleert om nieuw collageen te produceren. Deze unieke werking herstelt de volheid en de contouren van een jeugdig, gezond uiterlijk met duurzame resultaten die gemiddeld een jaar of langer aanhouden. Radiesse is uitermate veilig, biocompatibel en 100% biologisch afbreekbaar.

 

De behandeling met Radiesse

Afhankelijk van het gebied en de cliënt wordt er vooraf verdoofd. Radiesse wordt met een canule of een  dun naaldje geïnjecteerd. Na de behandeling kan de huid wat rood en gezwollen zijn. Ook kunnen blauwe plekjes ontstaan. Dit zal snel verdwijnen en is goed te camoufleren met een foundation of poeder. De zwelling trekt maximaal na twee tot vijf dagen weg. Hiervoor krijgt u, desgewenst, advies van een van onze artsen. De behandeling met Radiesse duurt ongeveer tussen de 15 en 30 minuten afhankelijk van het te behandelen gebied.

Het resultaat van Radiesse

Het effect van een behandeling met Radiesse is direct zichtbaar. In de opeenvolgende weken zal het resultaat zich nog verder verbeteren. Het uiteindelijke resultaat houdt 12 tot 18 maanden aan. 

 

Hoelang blijft het effect van Radiesse?

Het effect van Radiesse-behandelingen is langdurig. U heeft 12 tot 18 maanden plezier van uw behandeling met Radiesse. Met een kleine touch up behandeling tussendoor kan het resultaat nog langer aanhouden.

Behoud van het resultaat

Wij adviseren u 3 maanden na de behandeling terug te komen om te controleren in hoeverre de gel is afgebroken en nieuw collageen is aangemaakt. De afbraak van de gel en de aanmaak van het collageen moet na 3 maanden gelijk zijn. Wanneer de afbraak van de gel groter is dan de collageen-aanmaak kan een touch up-behandeling oplossing bieden.

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen

Wat is Radiesse?

Radiesse is een filler op basis van calciumhydroxylapatiet (CaHA). De filler wordt vanzelf door het lichaam afgebroken maar is niet per direct oplosbaar.

Wat is het voordeel van Radiesse?

Radiesse geeft direct resultaat maar stimuleert tegelijkertijd de productie van uw eigen collageen. Dit zorgt voor een langdurig maar ook natuurlijk resultaat.

Is radiesse voor iedere gezichtzone geschikt?

Nee Radiesse wordt met name gebruikt in het onderste ´support´ gedeelte van het gezicht en kan tevens gebruikt worden voor het liften van de jukbenen. Laat uw behandelend arts u adviseren over de mogelijkheden.

Kan Radiesse gecombineerd worden met andere fillers?

Ja zeker. Meestal wordt Radiesse gecombineerd met fillers op basis van hyaluronzuur om een optimaal resultaat te behalen. Ieder gezicht is anders en daarom zal ook ieder behandelplan er anders uit zien. Laat u adviseren door één van onze artsen tijdens een gratis consult.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken