Behandelingen

Injectables BLOY

NIEUW

Vanaf nu kun je bij ons terecht voor al jouw injectable behandelingen!

Vanaf nu kun je bij BLOY Institute terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland; Drs Fred T.M. Tjan. Drs Fred T.M. Tjan gaat, samen met zijn hoogopgeleide team aan cosmetisch artsen (NVCG), aan de slag bij BLOY Institute. Het gehele team is door hem zelf opgeleid.

Eigenaresse Lindsay van der Looij heeft zeer veel respect voor zijn behandelmethode en dat is precies de reden waarom zij Bloy Institute heeft gekoppeld aan Clinic 28 voor de injectable behandelingen.

Afspraak maken

Clinic 28 heeft ontzettend veel kennis van verschillende materialen. Het uitgangspunt is dat kennissen, collega´s, vrienden van een cliënt de cliënt complimenteren met een gezond, uitgerust en fris uiterlijk. Een natuurlijk resultaat is kunst en dat is precies wat de artsen van Clinic 28 in de vingers hebben en dit uiteraard gecombineerd met jarenlange ervaring en hoogstaande technieken maakt dat de cliënt bij het team in de beste handen is. De behandelingen staan bekend om het accentueren van de sterke punten in het gezicht en het ´weggummen´ van punten waar de cliënt minder blij mee is of die de harmonie in het gezicht verstoren. Een persoonlijk en eerlijk advies staat altijd voorop.

Iedere behandeling start met een uitvoerig consult waar echt de tijd voor wordt genomen om het gezicht tot in detail te bestuderen. Het uitgangspunt is een natuurlijk resultaat, passend bij de leeftijd en het gezicht van de cliënt. Ieder gezicht is anders en daarom zal ook ieder behandelplan er anders uit zien om het beste resultaat te behalen. De behandeld arts luistert naar uw wensen en hij of zij zal u een eerlijk en haalbaar advies geven. Samen met de cliënt wordt er een behandelplan opgesteld wat past binnen de wensen van de cliënt en het eerlijke advies van de arts. Deze manier van werken sluit naadloos aan op de visie van BLOY Institute. De artsen van Clinic 28 werken onder andere met botox, hyaluronzuur, Sculptra en Radiesse. Afhankelijk van het behandelplan wordt de juiste samenstelling van injectables vastgesteld.

Uw cosmetisch artsen zijn allemaal aangesloten bij de NCVG. 

Dokter-Fred-Tjan-(2)

Dokter Fred Tjan

Dokter Elvera Meijer

Dokter-Amber-zegveld

Dokter Amber Zegveld