Behandelingen

Injectables BLOY

NIEUW

Vanaf nu kun je bij ons terecht voor al jouw injectables!

Vanaf nu kun je bij BLOY Institute terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland; Drs Fred T.M. Tjan, Drs Fred T.M. Tjan gaat, samen met zijn hoogopgeleide team aan cosmetisch artsen (NVCG), aan de slag bij BLOY Institute. Het gehele team is door hem zelf opgeleid.

Eigenaresse Lindsay van der Looij heeft zeer veel respect voor zijn behandelmethode en dat is precies de reden waarom zij Bloy Institute heeft gekoppeld aan Clinic 28 voor de injectable behandelingen.

Afspraak maken

Injectables bij BLOY Institute

Bij BLOY Institute kunt u terecht voor verschillende behandelingen met injectables. De eigenaresse Lindsay van der Looij is daarvoor een samenwerking aangegaan met de vooraanstaande Clinic 28. Clinic 28 is een specialistische kliniek voor cosmetische geneeskunde onder leiding van cosmetisch arts Drs. Fred T.M. Tjan. Het uitgangspunt van de artsen van Clinic 28 is een natuurlijk resultaat, passend bij de leeftijd en het gezicht van de cliënt. Voordat u daadwerkelijk de behandeling aangaat wordt er samen met u een behandelplan opgesteld zodat u precies weet waar u aan toe bent. De eerlijkheid, kennis en professionaliteit van onze artsen zorgen ervoor dat onze klanten graag bij ons terugkomen.

Wat zijn injectables?

‘’Injectables’’ is een overkoepelende naam voor cosmetische behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van B en/of fillers. De onderhuidse prikjes kunnen onder andere een oplossing bieden voor rimpels en lijntjes, migraine, en huidverzakking. Het is vaak een simpele en kortdurende behandeling, vaak pijnloos maar wel efficiënt, die uw huidproblemen kunnen verhelpen en een jonge en frisse uitstraling kunnen verzorgen. De meeste injectables worden toegepast op het gezicht, maar het is ook mogelijk om een injectable op een andere plek in het lichaam te injecteren. Bent u op zoek naar een professionele injectable kliniek in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maak direct een afspraak!

Wat kosten injectables?

Wat u uiteindelijk betaalt voor een behandeling verschilt per persoon en per injectable. Elke behandeling begint met een uitvoerig consult waarbij het gezicht tot in detail wordt bestudeerd zodat er een persoonlijk behandelplan opgesteld kan worden. Samen met u wordt er gekeken naar uw wensen en de cosmetisch arts zal u daarbij eerlijke en haalbare adviezen geven. Na het opstellen van uw behandelplan ontvangt u een overzicht van de kosten. De kosten verschillen per persoon omdat iedereen een andere behandeling nodig heeft.

Hoe lang blijven injectables zitten?

Een veelgestelde vraag is: ‘’Hoe lang blijven injectables zitten?’’ Wij begrijpen deze vraag. Clinic 28 maakt gebruik van verschillende soorten injectables van A-kwaliteit, waaronder B, hyaluronzuur, Sculptra en Radiesse. De verschillende soorten fillers en B hebben elk hun eigen voor- en nadelen. Ook de duurzaamheid verschilt. Zo werkt een b-behandeling gemiddeld 3 tot 6 maanden en een hyaluronzuurbehandeling 6 tot 18 maanden. Gemiddeld heeft u zo’n 12 maanden plezier van de injectables. Toch is het erg belangrijk om van tevoren met de cosmetisch arts te overleggen welke injectable het beste past bij uw wensen en behoeften. De cosmetische arts zal u adviseren wanneer u de injectable eventueel het best kunt laten bijvullen.

Wie mogen injectables geven?

Wanneer u kiest voor injectables, zoals B of fillers, is het belangrijk om dit door een ervaren en gecertificeerde cosmetisch arts te laten doen. Veel behandelingen hebben namelijk grote risico’s voor de patiënt wanneer ze worden uitgevoerd door iemand die niet bevoegd is. Onze cosmetisch artsen zijn BIG-geregistreerd en zijn dus bevoegd en bekwaam om injectables te geven. Iedereen kan in het BIG-register naar een zorgverlener zoeken. Patiënten of werkgevers kunnen zo ontdekken of een zorgverlener de juiste kwalificaties heeft om een injectable te geven.

Injectable kliniek Amsterdam

Bent u op zoek naar een injectable kliniek in Amsterdam, of wilt u persoonlijk advies over een probleem dat u op wilt lossen door middel van injectables? Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek zodat onze cosmetische artsen samen met u kunnen kijken naar de mogelijkheden. Een afspraak maken, doet u gemakkelijk en snel via onze website.

Uw cosmetisch artsen zijn allemaal aangesloten bij de NCVG. 

Dokter Fred Tjan | BLOY Institute Amsterdam

Dokter Fred Tjan

Dokter Elvera Meijer | BLOY Institute Amsterdam

Dokter Elvera Meijer

Amber Zegveld | BLOY Institute

Dokter Amber Zegveld
Werkt standaard op vrijdag van 11.00 – 17.00 uur