Skip to main content
Behandelingen

Hyaluronzuur filler behandeling

Naarmate we ouder worden neemt het volume in ons gezicht af waardoor er verzakkingen optreden. Tevens is botafbreuk, als gevolg van ons natuurlijk verouderingsproces, verantwoordelijk voor verzakkingen. Hyaluronzuur geeft de huid direct zichtbaar meer volume en verzakkingen kunnen hersteld worden.

De behandeling

Hyaluronzuur filler behandeling bij BLOY Institute

 Daarnaast kan hyaluronzuur ook gebruikt worden om extra volume te creëren op de gewenste uiterlijke kenmerken. Bijvoorbeeld vollere lippen, het accentueren van de jukbenen of het liften van de wenkbrauwen. Maak nu een gratis consult afspraak bij BLOY Institute. 

Wat is Hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een visco-elastische gel; een natuurlijk product op basis van de polysaccharide hyaluronan.

In het menselijke lichaam komt hyaluronzuur van nature voor en zorgt het onder meer voor het vochtig en elastisch houden van de huid. Wanneer het hyaluronzuur door het lichaam wordt afgebroken, beginnen rimpels te ontstaan. De natuurlijke afbraak van ons hyaluronzuur in het lichaam start vanaf ongeveer het 25stigste levensjaar. Met een filler behandeling kan het natuurlijke hyaluronzuur worden vervangen en worden aangevuld. Het vormt onderhuidse kussentjes waardoor rimpels, groeven en verzakkingen verdwijnen. Er zijn verschillende soorten hyaluronzuur; het verschil komt tot uiting in de viscositeit van de stof.  Afhankelijk van de indicatie kiest de arts voor een product met de juiste viscositeit. Hyaluronzuur boost tevens uw eigen collageen aanmaak wat er voor zorgt dat uw huid zichzelf zal herstellen en voller zal ogen.

Waarvoor gebruiken we Hyaluronzuur?

  • Herstellen van verloren volume in gebieden zoals de jukbenen, kaaklijn, kin en slapen.
  • Het accentueren van gezichtskenmerken om bepaalde gebieden te accentueren.
  • Het verzachten van rimpels.
  • Het verbeteren va contouren.
  • Vollere lippen.
  • Het verzachten littekens.
  • Het behandelen van scherpe lijnen.
  • Het in balans brengen van het gezicht.

De behandeling met Hyaluronzuur

Bij een behandeling met een hyaluronzuur filler vindt altijd een geschikte verdoving plaats zodat u geen pijn hoeft te voelen. Met een canule of een kleine dunne injectienaald brengt de behandelend arts de gel op de juiste plaats in.  Sommige fillers zijn al gemixt met een verdoving waardoor verdere verdoving niet nodig is. 

De behandeling is vrij snel en duurt ongeveer een half uur. Indien u voor een liquid facelift kiest zal een behandeling ongeveer een uur duren. Bij een liquid facelift worden diverse gebieden in het gezicht behandeld om de harmonie te herstellen. U kunt dit zien als een mini facelift.

Het resultaat van Hyaluronzuur

De behandeling met hyaluronzuur geeft direct een fris, voller en gladder resultaat. De behandelde huid kan iets gezwollen zijn na het injecteren maar hier heeft u maximaal 36 uur last van. In de meeste gevallen is een zwelling niet eens zichtbaar. In uitzonderlijke gevallen kan er een blauw plekje optreden daar waar er met de naald is geprikt. Dit kunt u gemakkelijk camoufleren met wat foundation of poeder. Meteen na de behandeling kunt u de normale dagelijkse activiteiten hervatten.

 Behoud van het resultaat

Omdat hyaluronzuur net als het menselijke hyaluronzuur een biologische stof is, breekt het lichaam de stof zelf af. U profiteert, afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt, 6 tot 18 maanden van het effect. De behandeling kan zonder problemen herhaald worden. Wanneer het volume langzaamaan weer afneemt kunt u ook tussentijds een touch up filler behandeling plannen.

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuuur is een lichaamseigen stof. Na ongeveer ons 25stigste levensjaar zal de natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur afnemen waardoor er verslapping en rimpels kunnen ontstaan. Een behandeling met een hyaluronzuur filler helpt verloren volume te herstellen of kan ingezet worden om bepaalde gezichtskenmerken te accentueren zoals het vergroten van de lippen of extra volume te geven aan de jubenen.

Met welke merken werken jullie?

Wij werken met verschillende hoogstaande merken van de allerbeste kwaliteit. Afhankelijk van het beoogde resultaat wordt er in samenspraak met de arts besproken welk type filler het beste binnen uw behandelplan past.

Is een filler oplosbaar?

De hyaluronzuur fillers waarmee gewerkt wordt door de artsen van Clinic 28 zijn oplosbaar. Dit houdt in dat, indien u niet blij bent met het resultaat, de filler per direct opgelost kan worden. Dit maakt de behandeling nog veiliger.

Is een behandeling met hyaluronzuur veilig?

Ja zeker! Hyaluronzuur wordt al jaren lang gebruikt zonder problemen. Al onze artsen zijn BIG geregistreerd en aangesloten bij de NVCG.

Kan ik een hyaluronzuur filler en B-behandeling tegelijkertijd ondergaan

Ja dat kan zeker. Tevens kan een behandeling indien nodig ook uitgebreid worden met een Sculptra of Radiesse behandeling. Iedere behandeling vindt in een andere huidlaag plaats waardoor diverse behandelingen in één keer uitgevoerd kunnen worden.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken