Injectables Amsterdam bij BLOY Institute

Injectables zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse wereld. En gelukkig maar, want het drukke leven dat we leiden levert uiteindelijk zijn tol als we kijken naar ons gezicht. Door verschillende factoren waaronder stress, ouderdom en levensstijl, kunt u last krijgen van rimpels en fijne lijntjes en er kan volumeverlies ontstaan. Door middel van de juiste injectable kunt u deze cosmetisch storende problemen oplossen. Wilt u meer weten over onze injectables in Amsterdam of heeft u interesse in het maken van een afspraak voor injectables in Amsterdam? Lees dan verder op deze pagina.

Wat zijn injectables?

De term ‘injectable’ is een overkoepelende naam voor cosmetische behandelingen waarbij geïnjecteerd wordt met fillers en/of B. Toch hebben niet alle injectables dezelfde werking en dus mogen ze niet met elkaar verward worden. Uiteraard vraagt u zich nu af wat de verschillen en overeenkomsten van B en fillers zijn. De overeenkomsten; zowel B als fillers zijn geheel afbreekbaar, de behandelingen kunnen probleemloos herhaald worden en hebben geen nare bijwerkingen. De verschillen; B is een tijdelijke spierontspanner en de behandelingen zijn voornamelijk bedoeld voor het verminderen van de frons, rimpels, kraaienpootjes en fijne lijntjes. Het kan zelfs als medisch middel ingezet worden tegen overmatig transpireren en tandenknarsen. Fillers hebben geen gladstrijkende maar opvullende werking en kunnen worden ingezet om volumeverlies te herstellen,  bijvoorbeeld om de lippen meer volume te geven en om wallen onder de ogen te behandelen. Wilt u direct een afspraak maken voor injectables in Amsterdam? Klik dan hier.

Welke injectables Amsterdam?

Heeft u last van huidveroudering, rimpels of volumeverlies en wilt u uw frisse, jonge uitstraling weer terug? Dan kunnen injectables in Amsterdam misschien wel dé oplossing voor uw huidprobleem zijn. Welke injectable u kiest ligt aan het probleem dat u wilt oplossen. Uiteraard kijkt een cosmetisch arts met u mee om het juiste advies te geven. Soms wordt er gekozen voor een behandeling waarbij zowel fillers als B worden toegepast om optimaal resultaat te behalen. Wilt u weten welke injectables wij u aanraden voor uw huidprobleem? Maak dan een afspraak of neem contact met ons op.

Wat kosten injectables Amsterdam?

De prijs die u betaalt voor de behandeling met injectables is voor iedereen anders. De kosten worden gebaseerd op de hoeveelheid B/fillers, de regio’s die behandeld worden en het soort injectable dat u kiest. Wilt u precies weten wat de door u gekozen injectables in Amsterdam kosten? Bekijk dan deze pagina

Zijn injectables Amsterdam veilig?

Fillers en B zijn volledig veilig wanneer ze door een cosmetisch arts worden geïnjecteerd. BLOY Institute is voor het injecteren van injectables in Amsterdam een samenwerking aangegaan met Clinic 28. Alle cosmetisch artsen bij Clinic 28 zijn aangesloten bij de NVCG, en zijn dus bevoegd om injectables te geven. BLOY Institute werkt alleen met de allerbeste A-merken en biologisch afbreekbare producten.

Afspraak maken voor injectables Amsterdam

Heeft u last van volumeverlies, huidveroudering, rimpels en fijne lijntjes of wilt u om andere redenen B en/of fillers laten injecteren? Voor injectables in Amsterdam bent u bij BLOY Institute aan het juiste adres. Wij helpen u graag op een professionele en effectieve wijze van uw huidprobleem af zodat u weer zelfverzekerd bent over uw uitstraling. Wilt u direct een afspraak maken voor injectables in Amsterdam? Klik dan hier. Wilt u liever eerst contact met ons opnemen? Mail dan naar info@bloyinstitute.com  of bel naar +31 (0)20 854 51 61.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken