Ingevallen wangen behandelen

BLOY Institute maakt gebruik van de volgende behandelingen om ingevallen wangen te behandelen:

PeelingFiller behandelingHIFU behandelingVenus MP2 behandeling

Wat zijn ingevallen wangen en hoe ontstaan ze

Ingevallen wangen is een veelvoorkomend fenomeen bij mensen die vermoeid zijn, veel stress ervaren en/of veel zijn afgevallen. Maar ook wanneer u ouder wordt, neemt de kans op deze aandoening toe.  De aandoening ontstaat door een tekort aan collageen in de huid maar ook door het verdwijnen van het onderhuidse vetweefsel. De wangen die ingevallen zijn, kunnen ervoor zorgen dat u een vermoeide of verouderde uitstraling heeft. Bij BLOY Institute bent u aan het juiste adres om de aandoening te laten behandelen.

Ingevallen wangen behandelen met peelings

Voor het verzachten van wanglijntjes kunnen ook peelings, bijvoorbeeld de Obagi Blue Peel, een belangrijke bijdrage leveren. Door de juiste peeling in te zetten kunnen we het vernieuwingsproces van uw huid stimuleren en onder controle houden waardoor u minder last heeft van ingevallen wangen.

Ingevallen wangen behandelen met fillers

Fillers zijn een goede oplossing voor ingevallen wangen. De vloeibare substantie maakt het namelijk mogelijk om het huidvolume in de wangen en jukbeenderen tijdelijk te herstellen. De filler wordt met een fijn naaldje in de huidlaag geïnjecteerd waardoor de behandeling vaak pijnloos is. Het resultaat van een fillerbehandeling is dat uw ingevallen wangen tijdelijk verdwijnen.

Ingevallen wangen behandelen met HIFU

HIFU, ook wel bekend als dé facelift behandeling zonder operatie. De High Intensity Focused Ultrasound geeft energie af in de verschillende huidlagen, waaronder de vetlaag. De warmte die hierbij vrijkomt stimuleert de huid om meer collageen aan te maken, met als resultaat een stevige huid.

Ingevallen wangen behandelen met Venus MP2

De Venus MP2 maakt het behalen van een strakke huid pijnloos en eenvoudig. De MP2 technologie stimuleert, door middel van een warme reactie, het natuurlijke herstelvermogen van de huid en laat de huid samentrekken, dat ervoor zorgt dat de huid steviger wordt én dat rimpels en fijne lijntjes verminderen. De behandeling heeft weinig hersteltijd nodig en dat maakt dat de Venus MP2 behandeling zeer geliefd is onder de sterren.

Afspraak maken behandeling ingevallen wangen

Wilt u weer een frisse en open uitstraling? Bij BLOY Institute helpen wij u graag. Uiteraard plannen we eerst een gratis huidanalyse in zodat we precies kunnen meten welke behandeling het beste bij uw huid past. Maak direct een afspraak voor de gratis huidanalyse of neem contact met ons op.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken