Huidveroudering behandeling bij BLOY Institute

Bij BLOY Institute bent u aan het juiste adres voor huidbehandelingen tegen huidveroudering. Met jarenlange ervaring en de juiste kennis van producten en behandelingen, helpen wij u graag om huidveroudering tegen te gaan. BLOY biedt onderstaande behandelingen aan om huidveroudering tegen te gaan en/of om te voorkomen:

PeelingsLABAREAU Anti-Aging FacialsVenus mp2SkinpenFotona4D®

Wilt u één van bovenstaande behandelingen boeken? Klik dan hier. Wilt u meer weten over deze behandelingen? Lees dan verder of neem contact met ons op.

De oorzaak van huidveroudering

De huid heeft veel te verduren. Door factoren, zoals stress, roken en blootstelling aan UV-stralen, kan een groei van vrije radicalen ontstaan, die schade aanricht aan de celstructuren. Het bindweefsel wordt aangetast, waardoor huidveroudering ontstaat. Sommige mensen hebben hier last van, vanaf het vijfentwintigste levensjaar, anderen zien dit pas later. Tekenen van huidveroudering kunnen onder andere rimpeltjes, fijne lijntjes en droogte zijn. Heeft u last van tekenen van huidveroudering en wilt u er iets aan doen? Boek dan een behandeling bij BLOY Institute in Amsterdam om huidveroudering tegen te gaan!

Huidveroudering behandelen met peelings

Wilt u graag op een effectieve manier huidveroudering behandelen? Kies dan voor een peeling. Er zijn meerdere peelings die kunnen helpen bij het opfrissen van de huid. Onze huidspecialist maakt van tevoren een huidscan en adviseert op basis daarvan de peeling die het beste bij uw huid past. Wilt u meer weten over onze peelings? Maak dan een afspraak voor de gratis huidanalyse.

Huidveroudering behandelen met LABAREAU

Het is tijd om je anti-aging skincare naar een ongeëvenaard niveau te tillen met de behandelingen van het revolutionaire LABAREAU. LABAREAU zorgt voor een vermindering van rimpels en fijne lijntjes, evenals kleinere poriën. De huid zal er gladder, voller en steviger uitzien. De exclusieve facials van LABAREAU geven de huid meer volume, diepere hydratatie en een glow. Wilt u een afspraak maken voor een LABAREAU Anti Aging behandeling? Klik dan hier.

Huidveroudering behandelen met Venus MP2

Doordat onze huid door de jaren heen minder collageen aanmaakt, wordt de huid slapper en minder elastisch. Dit zorgt voor rimpelvorming en fijne lijntjes. DeVenus MP2 behandeling werkt met radiofrequentie en magnetische pulsen, die ervoor zorgen dat er nieuw collageen wordt gevormd en de huid gelift wordt. Met deze behandeling bereikt u een jonge huid zonder dat er injectietechnieken aan te pas komen.

Huidveroudering behandelen met Skinpen

Om tekenen van huidveroudering tegen te gaan of te verminderen, kunt u ook kiezen voor een Skinpen behandeling. De Skinpen is een needlingtechniek waarbij kleine naaldjes het natuurlijke herstelproces van de huid stimuleren. Dit proces zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen en elastine geactiveerd wordt, waardoor uw huid egaler en frisser wordt.

Huidveroudering behandelen met Fotona4D®

Fotona4D® is een baanbrekende laserbehandeling die een unieke combinatie van twee laser golflengten gebruikt om 4 verschillende “lagen” van de huid te behandelen. Hiermee wordt de huid sterk verstrakt waardoor je een jongere uitstraling krijgt. Met deze behandeling krijg je het effect van een facelift, maar dan zonder operatie.

Het resultaat van een behandeling

Het resultaat van een behandeling tegen huidveroudering bij BLOY is, dat u na enkele behandelingen een frisse en jonge huid heeft. Samen met een van onze huidspecialisten bespreekt u tijdens de gratis huidscan hoeveel en welke behandelingen u nodig heeft voor een optimaal resultaat.

Behandeling huidveroudering boeken

Wilt u één van onze behandelingen tegen huidveroudering boeken? Maak dan eerst een afspraak voor de gratis huidanalyse en laat u adviseren door één van onze huidspecialisten. Wilt u meer informatie over de behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken