Skip to main content

Huidverbetering Amsterdam

Bent u op zoek naar een professionele praktijk voor huidverbetering in Amsterdam? Dan bent u bij BLOY Institute aan het juiste adres. Wij helpen u graag met een schone en gezonde huid. Bent u niet tevreden met uw huid en kan uw huid wel wat extra zorg en aandacht gebruiken? Dan kunt u ervoor kiezen om een huidverbeterende behandeling te ondergaan. In onze praktijk voor huidverbetering helpen wij u graag met het verjongen, verfrissen en versoepelen van uw huid door gebruik te maken van de nieuwste en beste technieken.

Wat houdt huidverbetering in?

Het doel van een huidverbeterende behandeling is om de kwaliteit en de werking van de huid te verbeteren en/of terug te krijgen. Samen met u stellen wij een behandeling samen, die ervoor moet zorgen dat u weer een gezonde en stralende huid krijgt. Soms zijn hier meerdere of gecombineerde behandelingen voor nodig, dit verschilt per huid. Zo is het namelijk ook mogelijk om een huidverbeterende behandeling in combinatie met B te nemen. De behandelingen zijn vaak vrij intensief en daarom niet te vergelijken met een schoonheidsbehandeling. Bij huidverbeterende behandelingen zoals wij die aanbieden wordt vaak gebruik gemaakt van verschillende soorten apparatuur die de werkende stof inbrengen in de huid op de gewenste diepte. Bij sommige behandelingen is het nodig om één keer in de zoveel tijd terug te komen, bijvoorbeeld bij een laserbehandeling. Andere behandelingen hoeven maar één keer uitgevoerd te worden om optimaal resultaat te geven.

Welke huidverbeterende behandeling heb ik nodig?

Er zijn steeds meer verschillende huidbehandelingen. Elke behandeling is goed voor een ander probleem, maar soms is het ook mogelijk om voor een gecombineerde behandeling te kiezen. Ziet u door de bomen het bos niet meer en heeft u geen idee welke huidverbeterende behandeling bij u past? Vraag dan de gratis huidscan aan en laat u adviseren door één van onze huidspecialisten. Dankzij de nieuwste technieken is het mogelijk om de diepere huidlagen te analyseren waardoor uw huidproblemen beter zichtbaar worden. Doordat de scan een zeer uitgebreid beeld van uw huid geeft, wordt het makkelijker om een effectieve behandeling samen te stellen die geheel is afgestemd op uw huidprobleem en wensen.

Onze huidverbeterende behandelingen

BLOY Institute biedt verschillende huidverbeterende behandelingen aan voor zowel het lichaam als het gezicht. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende huidproblemen, zoals acne, acnelittekens, huidveroudering, pigmentvlekken en huidverslapping. U hoeft geen huidproblemen te hebben om een huidverbeterende behandeling te doen. Onze behandelingen kunnen namelijk ook toegepast worden op een gezonde huid om de kwaliteit van de huid optimaliseren. Wilt u meer informatie over al onze huidverbeterende behandelingen? Klik dan hier

Nieuwste innovaties en technieken

Bij BLOY Institute maken we gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering. Door gebruik te maken van de nieuwste soorten lasers, peelings, fillers en B weten we de resultaten continue te optimaliseren. De technologieën volgen elkaar snel op en dus is het belangrijk om up-to-date te blijven. Het team van BLOY volgt daarom jaarlijks vele cursussen en bezoekt internationale beurzen om op de hoogte te blijven van de nieuwste innovaties op het gebied van huidverbetering.

Meer weten over huidverbetering? Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de verschillende huidverbeterende behandelingen die wij aanbieden, of wilt u direct een afspraak maken voor de gratis gecombineerde huidscan? Neem dan contact met ons op.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken