Skip to main content

Huidtherapeut Amsterdam

Bent u op zoek naar een erkende huidtherapeut in Amsterdam? BLOY Institute is de huidtherapeut in Amsterdam en helpt u op een professionele en effectieve wijze van uw huidproblemen af. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide huidscan zodat wij een persoonlijk behandelplan voor u kunnen opstellen.

Wat doet een huidtherapeut?

Een huidtherapeut is een behandelaar die zich heeft toegelegd op het verbeteren van een huid met afwijkingen. Denk aan acne, (acne) littekens en pigmentvlekken. De huidtherapeut behandelt niet alleen dit soort aandoeningen, maar leert mensen ook om ermee om te gaan. Huidtherapeuten zijn eigenlijk een soort toevoeging op dermatologen en schoonheidsspecialisten. De huidtherapeuten bij BLOY kunnen u verder helpen met huidproblemen die te complex zijn voor schoonheidsspecialisten.

Wat kunt u verwachten van een huidtherapeut?

Een professionele huidtherapeut zal eerst onderzoeken welke stoffen en behandelingen uw huid nodig heeft om te verbeteren. Wij doen dit door een uitgebreide analyse te maken van uw huid waardoor we een beter beeld krijgen van wat de oorzaak is van uw huidprobleem. Uiteraard heeft u verwachtingen van de behandeling. Het is belangrijk om deze te overleggen met de huidtherapeut zodat daar rekening mee gehouden kan worden. Een huidtherapeut kan de zichtbaarheid van littekens verminderen, acne verhelpen, pigmentvlekken verminderen of verwijderen, de huid verjongen en meer.

Huidtherapeut Amsterdam bij acne

Acne is het meest voorkomende huidprobleem. Niet alleen onder puberende kinderen, maar ook bij volwassenen komt acne regelmatig voor. Talgophopingen kunnen ontstekingen veroorzaken in de huid, die resulteren in puistjes. Met een effectieve behandeling is het mogelijk om acne te verminderen en onder controle te krijgen. Om dit te behalen kunnen we verschillende behandelingen toepassen op uw huid. Het is verstandig om tijdens uw eerste bezoek een gratis huidscan in te plannen zodat we de behandelingen volledig op uw huidprobleem kunnen afstemmen.

Daarnaast geeft de huidscan ook de mogelijkheid om het proces en de verbetering van uw huid in kaart te brengen. BLOY Institute werkt samen met zorgverzekeraars waardoor de acne behandelingen door vrijwel alle zorgverzekeraars worden vergoed. Lees altijd de polisvoorwaarden of raadpleeg uw zorgverzekeraar om zeker te weten of u in aanmerking komt voor een vergoeding voor een acnebehandeling bij de huidtherapeut in Amsterdam.

Hoe ziet een behandeling bij de huidtherapeut in Amsterdam eruit?

Voordat we aan de behandeling beginnen zorgen we ervoor dat uw huid grondig gereinigd is, zodat de producten goed hun werk kunnen doen. Onze voorkeur is om zonder make-up naar uw afspraak te komen zodat we niet te veel tijd kwijt zijn aan het verwijderen ervan. Nadat uw huid gereinigd is kan de behandeling beginnen. Elke behandeling ziet er anders uit. Na de behandeling wordt uw huid verzorgd met een fijne dag- of nachtcrème.

Plan een gratis uitgebreide huidscan bij huidtherapeut Amsterdam

Wilt u weten wat uw huid nodig heeft om te verbeteren of bent u benieuwd naar de onderliggende oorzaken van uw huidprobleem? Maak dan een afspraak bij dé huidtherapeut in Amsterdam; BLOY Institute. Door gebruik te maken van een gecombineerde huidscan is het mogelijk om een objectief beeld van de conditie en de leeftijd van uw huid te krijgen waardoor we beter weten welke behandelingen voor u effectief zullen zijn. De huidscan is gratis en u kunt hem via deze link boeken.

Een afspraak maken bij de huidtherapeut in Amsterdam

Bent u geïnteresseerd in een van onze huidverbeterende behandelingen waarbij u begeleid wordt door een van onze huidtherapeuten? Maak dan via deze link een afspraak voor een gratis uitgebreide huidscan. Wilt u liever eerst contact opnemen met onze salon? Geen probleem. U kunt bellen naar 020 854 51 61 of een mail sturen naar info@bloyinstitute.com.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken