Skip to main content

Acne behandeling bij BLOY

Het is belangrijk om acne tijdig te behandelen, zodat eventuele littekenvorming wordt voorkomen.

Bij BLOY Institute bieden we u de volgende effectieve behandelingen om acne te behandelen:

Gratis huidscanConsult huidtherapeute

Filter

PCA Detox

Prijs: € 89,00 Behandeltijd: 30 minuten Locatie(s): Amsterdam, Eindhoven Resultaat: Minder acne
 89.00
30-45 min
Amsterdam
verminderd Acne

PCA 365 treatment

PCA 365 treatment Ontdek de PCA SKIN 365-behandeling, dé oplossing voor diverse huidproblemen. Met geavanceerde…
 99.00
45 min
Amsterdam
Verbetering huidconditie
Huidscan-Bloy-institute

Gratis uitgebreide huidscan

Gratis uitgebreide huidscan Wilt u huidveroudering maximaal vertragen? Maar weet u niet zo goed hoe…
 0.00
45 min
Amsterdam,
Eindhoven
Informatie over jouw huidconditie

Acne behandelen bij Bloy

Acne is een huidaandoening waar veel mensen last van hebben. Het is niet altijd even makkelijk om van acne af te komen, met name wanneer de oorzaak onbekend is. Bij BLOY Institute voeren we een gratis huidanalyse uit om te ontdekken welke behandelmethodes uw huid nodig heeft om te verbeteren en om acne te verminderen. Een afspraak maken kan via onze website of u kunt telefonisch contact met ons opnemen.

Wat is en hoe ontstaat acne?

Heeft u last van een onzuivere en/ of vette huid met acne? Dan is het als eerste van belang om te weten wat de oorzaak hiervan is. Acne komt vooral in de pubertijd voor, maar sommige mensen hebben er ook op latere leeftijd last van. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op acne bijvoorbeeld; hormonen, stress, verkeerde make-up en verzorgingsproducten en medicijngebruik. Acne is te herkennen aan rode bultjes, wondjes, (onderhuidse) ontstekingen, witte kopjes en mee-eters.

Vette huid met acne

Veel mensen hebben last van een vette huid. Soms door de puberteit, maar vaak ook door stress en andere factoren. Puistjes ontstaan door overmatige talgproductie in de huid. Mensen met een vette huid zijn daarom vatbaarder voor puistjes en acne. De overmatige talgproductie verstopt de poriën waardoor bacteriën vast komen te zitten in de huid. Dit veroorzaakt puistjes.

Acne behandelen met PCA Retinol Peeling

De PCA Retinol peeling behandeling is een behandeling in kuurvorm die geschikt is voor een huid met oneffenheden, bijvoorbeeld acne en acne littekens. Nadat de huid hersteld is van de behandeling is het resultaat dat de algehele conditie van uw huid is verbeterd en dat de huid en huidskleur egaler is.

Acne behandelen met verschillende acne behandelingen

Bij BLOY Institute zijn er verschillende behandelmethodes aanwezig voor het verminderen van acne. Denk hierbij aan diverse peelings, laserbehandelingen en onze populaire Detox acne behandeling. Bij onze acne behandelingen maken we gebruik van PCA Skin producten, zoals de calming balm en detox gel. Deze producten helpen een gezonde huid te ondersteunen en acne te behandelen. De ingrediënten zijn veilig, effectief en hebben een intensieve werking waardoor u snel weer een stralende huid heeft. De resultaten van de acnebehandeling zijn een diep gereinigde huid, een gekalmeerde huid, minder ontstekingen, verfijnde poriën en een egale huid.

Afspraak maken acne behandeling

Wilt u een acne behandeling boeken? Maak een afspraak voor een acne behandeling of een gratis huidanalyse via onze website. Wilt u meer informatie over onze acnebehandeling? Bel ons en wij beantwoorden al uw vragen.

Maak een afspraak