Skip to main content

BLOY Institute: dé huidkliniek van Amsterdam

BLOY Institute is dé huidkliniek van Amsterdam waar kwaliteit en vakkundigheid hoog in het vaandel staan. Bij ons kunt u terecht voor zowel medische als cosmetische behandelingen voor allerlei huidproblemen. Wilt u af van uw pigment, couperose, acne of heeft u andere (cosmetisch) storende huidproblemen? Maak dan direct een afspraak voor een gratis huidanalyse en kom erachter welke behandeling u nodig heeft.

Voor welke huidproblemen kunt u terecht bij onze huidkliniek in Amsterdam?

Veel mensen hebben last van huidproblemen. Deze problemen zijn uiteenlopend van acné tot fijne lijntjes en rimpels en soms kan het zo zijn dat u last heeft van meerdere huidproblemen. Erg vervelend en we begrijpen dat u hier vanaf wilt. Wij helpen u hier graag bij door de juiste behandeling samen te stellen. Onze behandelingen zijn geschikt voor de volgende huidproblemen; acne, couperose, pigmentvlekken, huidveroudering, acne-littekens, een doffe huid, cellulite en meer. Wilt u precies weten welke behandeling geschikt is voor uw huidprobleem? Dan raden wij aan om een afspraak te maken voor de gratis uitgebreide huidscan.

Injectables in onze huidkliniek in Amsterdam

Wilt u af van die frons, ingevallen wangen of wallen? Ook voor injectables bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag van uw huidprobleem af zonder dat hierbij een operatie nodig is. Bij BLOY Institute gebruiken wij enkel fillers en B van gerenommeerde producenten die worden toegepast door de hoogopgeleide cosmetisch artsen van de vooraanstaande Clinic 28. Wilt u meer weten over B en fillers? Bekijk dan deze pagina.

De perfecte behandeling voor uw huid

Bij BLOY Institute in Amsterdam staat kwaliteit voorop. We vinden het belangrijk dat u met een tevreden gevoel de kliniek verlaat. Daarom maken we graag van te voren een analyse van uw huid, zodat we de behandeling precies kunnen afstemmen op uw wensen en behoeften. De huidanalyse wordt gemaakt door middel van een gecombineerde huidscan die een objectief beeld geeft van uw huid. Uit de scan blijkt wat de conditie van uw huid is en wat u nodig heeft om uw huid zichtbaar te verbeteren. Nadat wij uw huid hebben geanalyseerd, kunnen we een persoonlijk behandelplan opstellen.

Shop uw favoriete huidproducten in onze huidkliniek in Amsterdam

Wist u dat BLOY Institute zowel een online als een fysieke shop heeft met de beste huidproducten? Verschillende merken zoals QMS, Base of Sweden en Cellics zijn hier verkrijgbaar. Veel van deze producten gebruiken wij zelf ook tijdens onze behandelingen en zij zijn dus een perfecte aanvulling op uw kuur. Onze huidspecialisten adviseren u graag welke producten het beste bij uw huid passen en welke producten u het beste kunt gebruiken na uw behandeling. Klik hier om onze webshop te bekijken.

Team huidkliniek Amsterdam BLOY

Het team van BLOY Institute, dé huidkliniek van Amsterdam, bestaat uit 14 gespecialiseerde huidspecialisten. De eigenaresse van de huidkliniek in Amsterdam, Lindsay van der Looij, heeft jarenlange ervaring op het gebied van huidverbetering en ook haar team volgt regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en innovaties op het gebied van huidverbetering. Onze medewerkers maken graag kennis met u in onze huidkliniek in Amsterdam.

Afspraak maken huidkliniek Amsterdam

Wilt u een afspraak maken voor de uitgebreide huidscan om erachter te komen welke behandeling het beste bij u past? Klik dan hier. Wilt u meer weten over onze verschillende behandelingen? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op. We zien u graag terug in onze huidkliniek in Amsterdam.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken