De oorzaak van hamsterwangen

Hamsterwangen zijn bij zowel mannen als vrouwen een veelvoorkomende aandoening in het gezicht. Het zijn slappe en hangende wangen en geven het gezicht een verouderde uitstraling. Vaak ontstaat dit door een verslapte kaaklijn als gevolg van huidveroudering. De huid verliest volume met als gevolg dat de kaken slinken en het vetweefsel omlaag zakt. Hamsterwangen kunnen al voorkomen vanaf het dertigste levensjaar. Door vetophopingen achter de kin verdwijnt de kaakhoek met als gevolg hamsterwangen.
Om hamsterwangen te verhelpen bieden we bij BLOY de volgende behandelingen:

Filler behandelingHIFU behandeling

Hamsterwangen behandelen bij BLOY Institute

Bij BLOY Institute kunnen we hamsterwangen behandelen door middel van een filler- of een HIFU behandeling. Voordat u één van onze behandelingen boekt, kunt u een afspraak maken voor een gratis consult/huidscan waardoor we een beter beeld krijgen van het probleem. Tijdens een gratis consult met de cosmetische arts wordt u uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden en de te verwachten resultaten. Soms is een chirurgische behandeling van de hamsterwangen beter. Wij verwijzen u dan door naar een van onze vertrouwde collega’s. Wilt u direct een afspraak maken voor deze gratis huidanalyse? Klik dan hier.

Hamsterwangen behandelen met fillers (injectables)

Hamsterwangen zijn vaak goed te behandelen met fillers. Injectables zijn uiterst geschikt voor het opvullen van plaatselijk volumeverlies. Het resultaat hiervan is, dat de huid voller wordt en dat de hamsterwangen verdwijnen. Fillers zijn een zeer veilige manier voor het behandelen van hamsterwangen omdat het gebaseerd is op de lichaamseigen stof hyaluronzuur. Een voordeel van een fillerbehandeling is dat u direct na de behandeling resultaat ziet.

Hamsterwangen behandelen met HIFU

De HIFU techniek is een behandeling die gebaseerd is op ultrasound die gericht is op het verstrakken van de huid. De energie die vrijkomt zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen gestimuleerd wordt, waardoor de huid weer voller wordt. Hierdoor verdwijnen de zogenaamde hamsterwangen. U heeft gemiddeld 3 HIFU behandelingen nodig om optimaal resultaat te behalen.

Behandeling boeken bij BLOY

Heeft u last van hamsterwangen en wilt u hier iets aan doen? Maak dan direct een afspraak voor een filler- of HIFU-behandeling bij BLOY Institute in Amsterdam. U kunt hier een afspraak maken.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken