Grauwe huid behandelen bij BLOY Institute

Veel mensen hebben last van een grauwe huid. Een grauwe huid gaat samen met een doffe uitstraling, maar gelukkig bieden we bij BLOY Institute in Amsterdam de juiste behandelingen aan om uw huid weer te laten stralen. Boek direct een behandeling of maak een afspraak voor de gratis gecombineerde huidscan en ontdek welke behandeling bij uw huid past.

De oorzaken

Er zijn veel verschillende factoren die invloed kunnen hebben op de conditie van uw huid. Een grauwe huid kan onder andere veroorzaakt worden door; dode huidcellen, luchtvervuiling, stress, vochttekort, roken, alcohol en/of te weinig vitaminen.

Behandelingen

Wilt u ook weer een frisse uitstraling maar lijkt niets te helpen? Kies dan voor een van de volgende behandelingen bij BLOY Institute:

LABAREAU Anti AgingOxygen Power FacialMesotherapieVenus MP2 behandelingSkinpenFruitzuur peelingObagi Blue PeelingZuurstofbehandelingFotona4D® behandeling

Grauwe huid behandelen met LABAREAU anti aging

Wilt u een effectieve behandeling boeken voor de huid? Kies dan voor LABAREAU Anti-Aging Facials. De exclusieve facials van LABAREAU geven de huid meer volume, diepere hydratatie en een glow.

Grauwe huid behandelen met Oxygen Power Facial

De Oxygen Power Facial is een zuurstofdruk injectietechniek waarbij geen gebruik wordt gemaakt van naalden. De zuurstof wordt de cellen als het ware ingedrukt.

Grauwe huid behandelen met Venus MP2 radiofrequentie

De Venus MP2 radiofrequentie is een techniek die gebruik maakt van radiofrequentie en magnetische pulsen die het herstelproces van de huid stimuleren.

Grauwe huid behandelen met Skinpen

De Skinpen is een needling behandeling waarbij kleine, steriele naaldjes microkanaaltjes maken in de huid. Door deze techniek wordt het natuurlijke herstelproces van de huid geactiveerd waardoor de huid nieuw collageen en elastine aanmaakt. De huid wordt voller, elastischer en krijgt een gezonde glow.

Grauwe huid behandelen met fruitzuur peeling

Door een fruitzuur peeling toe te passen worden de dode huidcellen verwijderd waardoor de jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. Hierdoor komt uw gezonde huid naar boven. Tevens zorgt de peeling ervoor dat verzorgingsproducten beter worden opgenomen.

Grauwe huid behandelen met Obagi Blue Peel

Met de Obagi Blue Peel is een grauwe huid verleden tijd. De peeling wordt in het gezicht en in de hals aangebracht waarna de huid geëxfolieerd wordt. Het resultaat is een frisse en stralende huid.

Grauwe huid behandelen met Fotona4D®

Fotona4D® is een baanbrekende laserbehandeling die een unieke combinatie van twee laser golflengten gebruikt om 4 verschillende “lagen” van de huid te behandelen. Hiermee wordt de huid sterk verstrakt waardoor je een jongere, stralende uitstraling krijgt.

Grauwe huid behandelen met Mesotherapie – skinbooster

Mesotherapie is een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van een ‘mesogun’ of skinpen. De techniek is geschikt voor de hals, het gezicht en het decolleté. Bij mesotherapie wordt gebruik gemaakt van een cocktail met hyaluronzuur, vitaminen en mineralen. Hierdoor krijgt u een vollere huid en een gezonde glow.

Grauwe huid behandelen met zuurstofbehandeling

Een grauwe huid is goed te behandelen met een zuurstofbehandeling. Tijdens deze behandeling wordt zowel hyaluronzuur als medisch zuurstof onder hoge druk in de huid gebracht, waardoor de doorbloeding verbetert en de huid weer straalt.

Afspraak maken

Ontdek aan de hand van de gratis gecombineerde huidscan, welke behandeling bij uw huidprobleem past. Vraag de gratis huidscan hier aan. Wilt u één van onze behandelingen boeken, klik dan hier.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken