Wat is een glycolzuur peeling?

Een van de meest effectieve ingrediënten voor het behandelen van verschillende huidproblemen is glycolzuur. Er zijn verschillende wetenschappelijke studies die de effectiviteit van deze stof erkennen. Een glycolzuur peeling verwijdert de dode huidcellen op een snelle en effectieve manier. De peeling is geschikt voor mensen ouder dan 30 jaar, aangezien de huid vanaf deze leeftijd meer moeite heeft met het kwijtraken van dode huidcellen op een natuurlijke manier. Het gevolg hiervan is een doffe huid met onzuiverheden. Naast dat de peeling dode huidcellen verwijdert en de huid een frisse uitstraling geeft, maakt het ook nog eens oppervlakkige pigmentvlekken en zonneschade minder zichtbaar. Wanneer de stof in hogere concentraties wordt gebruikt kan het de aanmaak van collageen en elastine stimuleren waardoor de huid soepeler wordt en jonger oogt. 

Voor wie is de glycolzuur peeling geschikt?

 De glycolzuur peeling kan worden toegepast bij de volgende huidindicaties:

— acne en acnelittekens
vette huid
— rosacea
— pigmentvlekken
— lijntjes
— grove poriën
— grauwe huid 

Heeft u een van bovenstaande indicaties en wilt u weten of de behandeling met glycolzuur geschikt is voor uw huid? Maak dan een afspraak voor de gratis huidanalyse bij BLOY Institute. 

Behandeling met glycolzuur peeling

Nadat er een persoonlijk behandelplan is opgesteld tijdens de huidanalyse, kan de behandeling beginnen. Voordat de peeling wordt toegepast, wordt de huid eerst goed gereinigd. Wanneer de huid schoon is, kan de peeling beter zijn werk doen. De peeling kan een beetje branderig aanvoelen. De duur van de peeling wordt afgestemd op uw huid: vaak is dit slechts enkele minuten. Zodra de peeling zijn werk heeft gedaan, wordt de huid geneutraliseerd waardoor het prikkende gevoel vrijwel meteen verdwijnt. Afhankelijk van uw huidprobleem moet de peeling behandeling enkele keren worden herhaald.

Glycolzuur peeling boeken BLOY Institute

Wilt u weten of de glycolzuur peeling geschikt is voor uw huid? Maak dan een afspraak voor de gratis huidanalyse bij BLOY Institute. Wilt u direct de glycolzuurpeeling boeken? Dit kunt u doen via de website. Wilt u liever eerst meer informatie over de peeling? Neem dan telefonische contact met ons op of stuur een email.

Vergoeding voor Glycolzuur peeling

Heeft u een aanvullende zorgverzekering en wilt u weten of de Glycolzuur peeling ook in aanmerking komt voor een vergoeding? Bekijk dan deze pagina of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken