Behandelingen

Venus Viva

Opzoek naar een effectieve behandeling die onregelmatigheden zoals pigmentvlekken, acnelittekens, fijne lijntjes, rimpeltjes en een grove huidstructuur aanpakt? De VenusViva™ is het antwoord. De VenusViva™ werkt met revolutionaire Nano Fractional Radio Frequentie technologie.

De behandeling

Venus Viva voor een prachtige en egale huidstructuur

Radiofrequentie wordt al jarenlang toegepast in geneeskunde en de behandeling is bewezen veilig en effectief. De VenusViva™ is absoluut het paradepaardje onder de Radiofrequentie behandelingen en we zijn daarom enorm trots op deze aanwinst. De VenusViva™ beschikt over twee applicatoren: de NanoFractional Radio Frequency (RF) applicator voor onder andere behandelingen voor ablatie in de huid en de MP2 DiampondPolar™ applicator die gebruikt kan worden voor behandelingen voor niet-invasieve rimpelreductie.

De NanoFractional Radio Frequency (RF) applicator zorgt voor een egalere huidstructuur.Zo is de behandeling goed inzetbaar bij pigmentatie, grove poriën, roodheid en rimpeltjes. De resultaten zijn vergelijkbaar met de resultaten van een laser behandeling maar dan met een kortere herstelperiode. De behandeling is intensief waardoor de huid rood wordt tijdens de behandeling. De herstelperiode ligt gemiddeld rond de 5 dagen.

Gratis proefbehandeling aanvragen

Hoe werkt het?
De gefractioneerde radiogolven van de VenusViva™ maken kleine gaatjes in de opperhuid. Het apparaat is uitgerust met de zogenaamde SmartScan-technologie die er voor zorgt dat de energie niet meteen volledig vrij komt maar juist heel controleerbaar ingezet kan worden. De gebruiker kan aangepaste patronen genereren voor maximale flexibiliteit en controle tijdens de behandeling. De warmte die vrijkomt bij het maken van die kleine gaatjes zorgt er ook meteen voor dat de collageen aanmaak in de huid gestimuleerd zal worden.
Bekijk hier een filmpje over de werkwijze van het apparaat:

Hoe gaat de Venus Viva te werk? Klik hier voor een filmpje

Het resultaat
Het resultaat heeft tijd nodig. Het lichaam gaat zelf de collageen (her)productie op gang brengen en de eerste resultaten zullen na ongeveer 3 tot 6 maanden zichtbaar zijn. Na deze periode zult u een zichtbare versteviging van de huid en een lifting van de gezichtscontouren waarnemen. De huid is voller en fijne lijntjes en rimpeltjes zullen verminderen. Indien u tevens behandeld bent voor het kin gebied dan zult u een zichtbare afname van de dubbele kin waarnemen.

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal benodigde behandelingen verschilt van persoon tot persoon. De NanoFractional Radio Frequency (RF) applicator behandeling heeft doorgaans 4-6 behandelingen om een optimaal resultaat te laten zien. Tussen de behandelingen door wordt een pauze van 1 maand gepland. Na een volledige behandelkuur kunt u het resultaat bijhouden met 2-4 behandelingen per jaar.

Voor welke indicaties is de behandeling geschikt?

De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en pakt de volgende huidaandoeningen effectief aan:

  • Pigmentvlekken
  • Huidverjonging
  • Huidverslapping
  • Fijne lijntjes
  • (Acne) Littekens
  • Een grove poriënstructuur
  • Striae
  • Rosacea
  • Rimpels

Daarnaast helpt de behandeling meteen om de huid te verstevigen door de vrijgekomen warmte.

Na de behandeling

De hersteltijd van de NanoFractional Radio Frequency (RF) applicator ligt rond de 5 dagen. Direct na de behandeling zal de huid warm aanvoelen en deze kan licht gezwollen zijn. Als gevolg van de lichte zwelling kan ook schilfering optreden. Na een week zult u de eerste resultaten al kunnen waarnemen.

Vergoeding voor littekens

Door de meeste zorgverzekeraars wordt een litteken behandeling (deels) vergoed. Wilt u weten of de Venus Viva behandeling in aanmerking komt voor een vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

*De getoonde resultaten op ons beeld en video materiaal bieden geen garanties en kunnen per persoon verschillen.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

Onze merken