Skip to main content
Behandelingen

Venus Legacy MP2– Face en Neck bij BLOY Institute

Door de jaren heen verliest onze huid haar elasticiteit en wordt zij dunner. Dit komt door de afname in het collageen met verslapping en rimpelvorming als resultaat. Een behandeling met de Venus Legacy MP2 biedt uitkomst. Met behulp van de MP2 technologie gebruikt de Venus Legacy MP2 multipolaire radiofrequentie en magnetische pulsen waardoor er een warmte reactie in de huid op gang wordt gebracht. Dit stimuleert het natuurlijke herstelvermogen van de huid en laat de huid samentrekken wat leidt tot versteviging en rimpel vermindering. Daarnaast kan ook de hals en het decolleté met een unieke kop op basis van Vari Pulse technologie worden behandeld. Omdat de behandeling weinig downtime heeft is het een geliefde anti-aging facial onder de sterren.

De behandeling

Hoe werkt de Venus legacy mp2-Face bij BLOY Institute

De Venus LegacyTM MP2 geeft multipolaire radiofrequentie af in combinatie met magnetische pulsen. Deze tweeledige aanpak zorgt voor verbluffende resultaten. De radiofrequentie geeft de huid een liftend effect en de magnetische pulsen zorgen voor verstrakking en versteviging van de huid. Doordat er nieuw collageen wordt gevormd is het effect langdurig en zijn we echt in staat om de huid van binnenuit te verbeteren.
De gepatenteerde MP2 technologie is uniek en de enige technologie die zich niet alleen op bestaand collageen focust maar ook echt in staat is om de huid zo te behandelen dat er nieuwe fibroblasten (die voor collageen zorgen) en bloedvaatjes aangemaakt zullen worden.
Radiofrequentie zorgt er ook voor dat de huid een egalere huidstructuur zal krijgen. De behandeling pakt naast huidversteviging en lifting tevens grove poriën aan, acne littekens, rimpels maar ook pigmentvlekken en rosacea.

Gratis proefbehandeling aanvragen
Behandelprogramma

Het behandelprogramma begint met een huidscan

Voordat we van start gaan met het behandelprogramma maken we eerst een huidscan. Via de scan kunnen we de hoeveelheid collageen in de huid beoordelen. Wanneer er onvoldoende collageen aanwezig is in de huid adviseren we supplementen. Door de combinatie van supplementen en de behandel techniek van de Venus LegacyTM MP2 kunnen we een mooi resultaat in collageen aanmaak verwachten. Na de behandelkuur maken we opnieuw een scan en zo kunt u zelf de toename in collageen zien. Het is zowel voor de behandelaar als de cliënt ontzettend fijn om zo nauwgezet en resultaatgericht te werk te kunnen gaan.

* De getoonde resultaten op ons beeld en video materiaal bieden geen garanties en kunnen per persoon verschillen.

Wat kan je verwachten

Het resultaat van de Venus Legacy Mp2-Face bij BLOY Institute

U zult een zichtbare versteviging van de huid waarnemen en middels de collageen scan kunnen wij u de toename in collageen duidelijk aantonen. Al na 1 behandeling merkt u effect en zal de huid steviger en stralender ogen. Na de behandelkuur kunt u een prachtig resultaat in verstrakking van uw gezichtscontouren verwachten. Na de behandelkuur zet het verbeteringsproces zich nog maanden voort. Wij raden u aan uw collageen supplementen in te blijven nemen. Vraag onze huidtherapeute voor advies.

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Hoeveel behandelingen u nodig heeft hangt af van de indicatie en de doelstellingen. Doorgaans kunt u uitgaan van een behandelkuur van 8 – 10 behandelingen. Na de behandelkuur adviseren we om iedere maand een opfris behandeling in te plannen.

Voor welke indicaties is de behandeling geschikt?

Voor het aanpakken van een verslapte huid
Voor het aanpakken van rimpels
Voor het aanpakken van fijne lijntjes
Zeer gewenste behandeling voor het verstrakken van de kaaklijn
Verbetering van hamsterwangen
Vermindering van vet bij een onderkin
Algehele gezicht en hals verstrakking en verfijning van huidstructuur
Versteviging van hals en decolleté door een combinatie met de Vari Pulse applicator
De behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

Na de behandeling

Met deze behandeling is er geen downtime. Wij raden altijd aan om de huid te beschermen met een SPF (ook in de winter periode).

* De getoonde resultaten op ons beeld en video materiaal bieden geen garanties en kunnen per persoon verschillen.

VariPulse | BLOY Institute Amsterdam
Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken