Behandelingen

LABAREAU Facials bij BLOY Institute

Het is tijd om je anti-aging skincare naar een ongeëvenaard niveau te tillen met de behandelingen van het revolutionaire LABAREAU. LABAREAU zorgt voor een vermindering van rimpels en fijne lijntjes, evenals kleinere poriën. De huid zal er gladder, voller en steviger uitzien. LABAREAU bevat de meest hoogwaardige kwaliteit collageen, hyaluronzuur, peptides én de nieuwe, unieke SAXZ-12®️-technologie. Deze exclusieve technologie is geformuleerd met krachtige, hoog geconcentreerde ingrediënten die de huid verjongen en de eigen anti-aging capaciteiten van de huid stimuleren.

De behandeling

Over onze LABAREAU behandelingen bij BLOY Institute Amsterdam

Welke resultaten kunt u van de LABAREAU behandeling bij BLOY Institute in Amsterdam verwachten:

 • Vollere huid
 • Gelifte huid
 • Vermindering van fijne lijnen
 • Vermindering van rimpels
 • Kleinere poriën
 • Glowy skin
 • Een plumping effect
 • Diepere hydratatie 
 • Stevigere huid
 • Strakkere huid
Gratis consult aanvragen

The Signature Facial by LABAREAU
60 minuten

Deze exclusieve facial geeft de huid meer volume, diepere hydratatie en een glow.

De behandeling wordt uitgevoerd met de producten van het exclusieve, anti-aging merk LABAREAU. Ook worden er twee unieke maskers aangebracht voor extra hydratatie. De producten van LABAREAU worden met behulp van een zuurstof apparaat dieper de huid in gebracht. Een krachtige oxygen boost voor de huid, ideaal voor een mooie glow.

The Buccal Hollywood Facial by LABAREAU
70 minuten

De behandeling wordt uitgevoerd met de producten van het exclusieve, anti-aging merk LABAREAU. Gedurende de behandeling worden de producten van LABAREAU met behulp van een zuurstof apparaat dieper de huid in gebracht. Een krachtige oxygen boost voor de huid, ideaal voor een mooie glow.

Gedurende deze exclusieve facial wordt u tevens ook behandeld met dé meest geliefde massage in Hollywood, de buccal massage. De buccal massage is trending onder celebrities in Hollywood voor een gecontourd gelaat en een strakkere kaaklijn. Met een buccal massage wordt het gelaat van binnenuit gecontourd. Een buccal massage vermindert fijne lijnen en rimpels, de lijnen van de neus- en lippenplooi, en verstrakt de kaaklijn.

The Depuff & Lift Facial by LABAREAU
90 minuten

Bij deze ontspannende facial wordt u behandeld met de producten van het exclusieve, anti-aging merk LABAREAU. Tijdens The Depuff & Lift Facial nemen we zowel het gelaat als de hals mee, voor een mooie lift. Gedurende de behandeling worden de producten van LABAREAU met behulp van een zuurstof apparaat dieper de huid in gebracht. Een krachtige oxygen boost voor de huid, ideaal voor een mooie glow.

Bij deze exclusieve facial wordt u tevens ook behandeld met een lyfmedrainage massage. De lymfedrainage massage zorgt ervoor dat uw gezicht minder vocht vasthoudt. Door de uitwerkingen van de lymfedrainage massage wordt de conditie van uw huid gelift, voor een stralende en vollere huid. Deze facial is de ideale oppepper na een lange vlucht. Ook wordt u tijdens deze exclusieve facial ook behandeld met dé meest geliefde massage in Hollywood, de buccal massage. De buccal massage is trending onder celebrities in Hollywood voor een gecontourd gelaat en een strakkere kaaklijn. Met een buccal massage wordt het gelaat van binnenuit gecontourd. Een buccal massage vermindert fijne lijnen en rimpels, de lijnen van de neus- en lippenplooi, en verstrakt de kaaklijn.

The Signature Facial x LYMA by LABAREAU
75 minuten

Ontdek een geavanceerde behandeling die je huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau tilt, nu versterkt door de innovatieve LYMA Laser.

Deze op maat gemaakte sessie biedt een unieke ervaring, aangevuld met hoogwaardige producten van LABAREAU. We starten met twee speciale maskers voor extra hydratatie. Wat deze behandeling extra bijzonder maakt, is de integratie van de LYMA Laser.

Terwijl LABAREAU de huid voedt, omarmt de niet-beschadigende technologie van de LYMA Laser een krachtige revitaliserende impuls. Deze gecombineerde aanpak gaat verder dan de oppervlakte, waarbij diepe hydratatie en een natuurlijke gloed samenkomen. Ontdek een nieuwe dimensie van huidverjonging en ervaar een ongeëvenaarde uitstraling.

The Red Carpet LYMA Facial by LABAREAU
90 minuten

Ontdek de ultieme verjongende ervaring met onze exclusieve behandeling, verrijkt met de geavanceerde LYMA Laser.

In samenwerking met de premium producten van LABAREAU onderga je een diepgaande verjonging. Via ons zuurstofapparaat dringen de voedende producten van LABAREAU dieper in de huid, waardoor een krachtige oxygen boost ontstaat voor een stralende glow.

Deze unieke facial gaat verder met de bindweefselmassage, dé favoriete massage in Hollywood. Geliefd om zijn contouring effecten, vermindert de bindweefselmassage fijne lijnen, rimpels en verstevigt de kaaklijn. De LYMA Laser, met zijn niet-beschadigende technologie, intensifieert de resultaten van de behandeling. Het bevordert de opname van voedingsstoffen, stimuleert collageenproductie en zorgt voor een diepere huidverjonging.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken