Skip to main content
Behandelingen

Steelwratjes verwijderen

Steelwratjes worden ook wel fibromen of skin tags genoemd. Ze ontstaan vooral bij mensen met insulineresistentie, al dan niet in combinatie met overgewicht. Ze komen voor in de hals, op de oogleden, onder de oksels, in de haren of in de schaamstreek. Het zijn huidcellen die een soort uitstulping vormen zoals te zien op de foto.

De behandeling

Wat heeft voeding te maken met steelwratjes?

Overmatig gebruik van koolhydraten, teveel omega-6 vetten (met name linolzuur) en een tekort aan omega-3 vetten en vitamine D3 is, samen met een gebrek aan beweging, de hoofdoorzaak. Vooral geraffineerde voeding, zoetmiddelen zoals glucose-fructosesiroop, frisdranken, melkproducten, tarweproducten en eenzijdige voeding met een gebrek aan nutriënten zoals mineralen (selenium, zink, chromium, …) dragen bij aan dit probleem. Kant-en-klaar maaltijden, voeding uit pakjes en zakjes met allerlei E-stoffen en smaakversterkers vormen bijna een garantie tot insulineresistentie.

In combinatie met veel intensieve beweging en verstandig eten kan insulineresistentie worden bestreden. Het is zeer belangrijk dit te doen omdat er veel meer minder onschuldige maar soms onzichtbare problemen kunnen ontstaan zoals PCOS of uiteindelijk zelfs diabetes. Als de donkere huid verdwenen is, samen met de skin tags, is het probleem zeer waarschijnlijk opgelost. De skin tags verwijderen is slechts een esthetische handeling maar zinloos in de aanpak van het echte probleem.

Gratis consult aanvragen

Steelwratjes verwijderen

Het verwijderen van skin tags/ steelwratjes gebeurd met het BioSkinSmoothing apparaat. De hoogfrequente wisselstroom zorgt ervoor dat de aandoeningen verwijderd kunnen worden. Dit gaat met behulp van een naald, waarmee men de stroom naar het lichaam brengt. Hierdoor worden skintags/ steelwratjes op de huid verschrompelt en zo dus verwijderd. Wilt u de steelwratjes verwijderen, maak dan een afspraak.

Deze behandeling is niet geschikt voor genitale wratten.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken